23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hurtighet er blitt vårt varemerke !

Stansefabrikken Fredrikstad har utviklet seg fra å være en ren produksjonsbedrift, til nå å være en utviklingsbedrift med produktutvikling, prototypeproduksjon og produksjon - med kontroll underveis i hele prosessen.

Vi ønsker å være med fra starten i produktutviklingen og helt til ferdig produkt, det er styrken vår, sier daglig leder Arild Thømt. Han mener bedriften nyter godt av at de har kompetanse både på utvikling og ikke minst at de har fabrikker som kan produsere små og store ordrer.

Gjennom vår lange produksjonserfaring kan vi finne smarte måter å produsere på, og vi kan gjøre det hurtig. Rask behandling har vi erfart er viktig for mange av våre kunder og vi har korte beslutningsveier her i bedriften. I tillegg gir konserntilhørigheten i Stafa-gruppen oss en ekstra dimensjon. Vi har produksjonsenheter som takler store ordrer så vel som små ordrer, forteller Thømt.

Spesialkompetanse
Bedriften har opparbeidet eksklusiv kompetanse i tynnplatesegmentet, og det kommer kundene til gode.

Vi er spesialister på prosjektleveranser og mestrer de fleste typer produksjoner innen metallarbeiderfaget. Kompetansen og erfaringen våre ansatte besitter er vi veldig stolte av. Det er ingen begrensninger på hva vi kan produsere i tynnplatesegmentet, og vi leverer i dag et vidt spekter av produkter til offshore-markedet og til landbaserte markeder, forteller Arild Thømt.

Av produkter kan nevnes: Fotobokser til Statens Vegvesen, ventilskap til offshore markedet, butikkinnredning, kveilerammer for fiberkabel, rammeverk for klatrevegger og mye mer.

Stansefabrikken Solutions AS
Bjørnstadmyra 22
1722 GRÅLUM
Fredrikstad
Norge
Org. nr.: NO920232078

Kontaktperson

PK

Send til en kollega

0.047