23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Amada på EuroBlech 2014!

Det er snart tid for verdens største platemesse Euroblech.

Dersom dere skal dit må dere besøke Amadas 2000kvm store stand med mange spennende nyheter.

Reserver et personlig møte med våre representanter fra AMADA Norway AS.
Peter Book
+46 708 99 86 73

Dan Liljeqvist
+358 50 52 39 515

Kontakta Anita Volden, 64 97 31 01, anita.volden@amada.no

Spesialisten på platebearbeidingsmaskiner, Amada, vil vise en mengde ny og nyutviklet teknologi for første gang ved den kommende utstillingen EuroBLECH 2014 (21.-25. oktober, i Hannover, Tyskland). Dette er teknologi som er utviklet for å gi kundene betydelig konkurransegevinst innenfor alle aspekter av komponentproduksjonsprosesser.

Besøkende på den 23. EuroBLECH, verdens største teknologiutstilling for metallplatebearbeiding, vil finne Amada i hall 12 på standnummer D06 og F06. På utstillingen vil Amada fokusere på løsninger som ikke ser på systemer isolert, men i relasjon til hele produksjonsprosessen. Her spiller både lasere, roboter og programvare en like viktig rolle.

Når det gjelder fiberlaserteknologien, vil Amada presentere en milepæl innenfor energieffektivitet og ytelse gjennom sin nye ENSIS. Kun 2 kW med lasereffekt er nå tilstrekkelig til å produsere produkter i mykt stål, som tidligere bare kunne framstilles ved hjelp av en 4 kW laser.

Integrering er et av hovedtemaene til Amada ved EuroBLECH i år. Kort sagt innebærer dette å kombinere flere prosesser innenfor én enkelt systemløsning. Amada presenterer nettopp en slik plattform i form av sin LC-C1 AJ. Denne kombinerer prosesser som stansing, fiberlaserskjæring, automasjon og verktøyhåndtering. Live-demonstrasjoner ved EuroBLECH vil vise hvilke produktivitetsfordeler akkurat dette muliggjør.

Lignende integreringstrender skjer innenfor knekkeområdet, hvor det er kombinasjonen av roboter og programvare som effektiviserer produksjonen. På Amada-standen vil tre helautomatiske knekkeceller demonstrere at bruk av roboter gir en enorm forbedring når det gjelder fleksibilitet samt dramatiske tidsbesparelser, selv ved produksjon av små serier.

Til slutt vil Amada se inn i framtiden ved å gi de besøkende et glimt av selskapets nye VPSS 3i programvarepakke. VPSS 3i er et intelligent, integrert og interaktivt programvaremiljø som virker som "sentrum" i hele produksjonsprosessen. Dimensjoneringen av sluttenhetene er startpunktet. Deretter utfører systemet alle klippe-, bøye- og sveiseoperasjoner, slik at man unngår feil eller kvalitetsproblemer på det endelige produktet. Gå ikke glipp av dette nye steget mot framtidens digitale metallplatefabrikk.

For mer informasjon:
Anita Volden, 64 97 31 01, anita.volden@amada.no, www.amada.no

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

AV

Send til en kollega

0.095