23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Werth Målemaskiner med multisensorer for store måleområder

ABC-Maskin AS informerer om Werth ScopeCheck® MB, en multi-koordinat-målemaskin med luftlagre, for nøyaktig måling av store arbeidsstykker i produksjonsmiljø.

For å produsere nøyaktige måleresultater, også i rom som ikke har "rett" temperatur, så er denne maskinserien utstyrt med et temperatur-kompenseringssystem.

ScopeCheck® MB har et måleområde på opp til 1500 mm i X-aksen, 5000 mm i Y-aksen, og 1200 mm i Z-aksen.

Integreringen av multisensorer øker maskinens fleksibilitet. Det patenterte ”Werth Zoom” gir ubegrenset optiske målemuligheter, og er fullt integrert i målemaskinenes Z ram.

I tillegg til optiske og taktile sensorer, kan målemaskinene utstyres med IP-40T rotere- og vippekamerahode, sammen med et bredt utvalg av andre sensortyper. Dette gjør det mulig å måle store komponenter optisk fra forskjellige retninger helt automatisk.

Ved bruk av en spesiell utvekslingsmekanisme, kan IP-40T også utstyres med den patenterte ”WFP Werth Fiber Probe”. ”Werth LLP laserlinjeprobe” er tilgjengelig for rask skanning og digitalisering av store komponenter.

Alle sensorene er enkle å bytte om ved hjelp av en lagerstasjon i CNC-modus. Valgfritt bakgrunnslys tillater stansede deler, filmer og andre profiler å bli målt gjennom hele måleområdet for maskinen.

Modulkonsept gjør at målemaskinen lett kan utvides, selv etter installasjonen, for å møte fremtidens krav.

For mer info om Werth målemaskiner kontakt ABC-Maskin AS:
Tlf.: 35 91 51 20, firmapost@abc-maskin.no , www.abc-maskin.no

Werth vises på hele 17 messer, verden over, i høst. Se oversikt her

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.033