23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Din Maskin kan hjelpe deg med store besparelser!

Nye Prima Power Shear Genius SGe5 gir store besparelser i produksjon fra små og middels store plateformater

Produsert av Prima Power siden 1987, og med produktivitet og ytelse bevist i mer enn
2000 installasjoner, gir Shear Genius®-konseptet med kombinert stansing og klipping store besparelser. Vinkelsaks i stansemaskinen som klipper ut detaljene gir fordeler som raskere syklustid og bedre plateutnyttelse, og gir ingen skrotskjelett. Storebror Shear Genius SGe6 er velkjent, men nå har Prima Power lansert modellen SGe5 for plateformat opptil 1500x2500.

Servoelektrisk teknologi – hastighet, nøyaktighet og økonomi
Både stanse og vinkelsaks har servoelektrisk drift. Høy ytelse og nøyaktighet oppnås ved hjelp av kun en brøkdel av energiforbruket som kreves av annen teknologi. SGe5 har et gjennomsnittlig effektforbruk på kun 4kW.

Funksjoner i styringen inkluderer automatisk måling av verktøylengde, optimalisering av slaglengde og enkel justering av stanseslaget. Disse gjør verktøyoppsettet raskere og gir enklere betjening av maskinen.

Stanseslaget er NC-styrt og gir dermed, i tillegg til høyeffektiv stansing, nøyaktige formingsegenskaper. Høy repeterbarhet forenkler forming, valsing, merking o.l. og et bredt utvalg av ulike Multi-Tools® forenkler verktøysoppsettet.

Programmerbare klyper gjør at dødsonene blir minimale.

Bredt utvalg av tilbehør
Standard SGe5 kan produsere enkle og kompliserte detaljer – i småserier kun ved hjelp av stansedelen, eller i store serier ved stansing og klipping. Det finnes et bredt utvalg av opsjoner for maskinen, automatisering av råmaterialer og ferdige komponenter.


Mer informasjon: www.dinmaskin.no

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Send til en kollega

0.047