23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Meidell lanserer egen App for skjæredata til båndsagblader

Som eneste sagbladleverandør i Norge, lanserer nå Meidell sin egen skjæredataguide til båndsagblader, som App for smarttelefon og nettbrett. Appen er tilgjengelig både for Apple og Android-brukere.

Dette er et verktøy som på en enkel måte hjelper våre kunder med å finne riktige skjæredata. Med stor vekt på brukervennlighet og enkelhet, er applikasjonen utviklet med tanke på at operatøren skal kunne nyttiggjøre seg denne direkte og operativt ute i selve produksjonen.

Skjæredataguiden er basert på Meidells egne sagblader fra Wikus, men vil naturligvis ha overføringsverdi også for blader fra andre produsenter.

Vi har utviklet denne applikasjonen på bakgrunn av stor etterspørsel fra våre kunder etter enkelt tilgjengelige skjæredata, sier Morten Høisveen, produktansvarlig for sagblader i Meidell. Vi tilbyr også det mer avanserte skjæredataprogrammet ParaMaster® 3.0 gjennom Wikus, men for mange blir dette ofte for omfattende, og i de tilfellene er vår nye App et vesentlig enklere, men likevel effektivt alternativ.

Et sagblad er ikke bare et sagblad, og det er mange forhold som spiller inn for oppnå effektivt og økonomisk kapping, utdyper Høisveen. Det er nettopp dette vi ønsker å hjelpe kundene våre med.

Om P. Meidell AS

Meidell leverer metallbearbeidende maskiner, utstyr og tilhørende tjenester til mekanisk industri i Norge og feirer i 2016 sitt 125 års jubileum. Selskapet er familieeiet, og eies i dag av 3. generasjon, Peter Meidell.

Meidell er markedsleder og eksklusiv forhandler av Wikus høykvalitets båndsagblader i Norge.

Om Wikus

WIKUS er en tysk høykvalitets sagbladprodusent etablert i 1958, som leverer båndsagblader for optimal presisjon, kvalitet og skjæreytelse til fornøyde kunder over hele verden.

ParaMaster® 3.0 er et avansert verktøy som hensyntar en rekke parameter for å optimalisere skjæredata, noe som gir svært presise, eksakte og optimaliserte skjæredata for produksjons- og kostnadseffektiv drift.

Meidell App for skjæredata kan du laste ned her

For iOs >>

For Android >>

For registrering ParaMaster® 3.0, klikk her

www.meidell.no

www.wikus.de

Ta gjerne kontakt ved spørsmål om effektiv og lønnsom kapping!

Morten Høisveen

Produktansvarlig sagblader

Tlf: 22 20 20 25

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

AB

Send til en kollega

0.047