23948sdkhjf

Size Matters – og SMÅTT er godt!

| Medlemsnyhet | Bedrift Betech

Ofte kan utstyret ikke bli smått nok, når det gjelder Telecom, Healthcare, Medico og analyseapparater. Polymeric Solutions leverer miniaturestøpninger i gummi og silikon til de små elektroniske vidundere.

Miniatyrestøpning er en spesialitet der emnenes diameter kan være mindre enn 2 millimeter – vel å merke med høy overflatekvalitet og stramme toleranser.

På bildet kan anes et eksempel på micro moulding i silikongummi. O-ringen fremstilles hos søsterselskapet Codan Tech Qingdao i Kina og benyttes i et moderne høreapparat, hvor kompakt design og høy produktkvalitet er avgjørende konkurranseparametre.

Hvilke utfordringer har dere med tekniske gummikomponenter og pakninger?

Polymeric Solutions har også produksjon i Danmark, og som en annen ytterlighet fremstilles gummiemner opp til 2 meter i diameter. Med en omfattende kunnskap om materialblandinger og støpeteknologi er det ingen grenser for hva slags formdeler av gummi og silikon Polymeric Solutions kan bistå med.

Salgsavdelingen ved Stavanger utgjør sammen med de danske selskaper Betech Seals, Codan Tech og Codan Tech Qingdao i Kina forretningsgruppen Polymeric Solutions: En entusiastisk full-line tilbyder av polymerbaserte formdeler, pakninger, tetninger, membraner, profiler, belger og fleksible beskyttere. Alle produktspesialitetene representeres av avdelingen i Norge.

Kontakt oss gjerne for ytterligere opplysninger og rådgivning.

Medlemsnyhet

Bedrift
Betech

Skvadronveien 25
4050 Sola
Norge
Betech

Send til en kollega

0.067