23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny kantpresse gir økt kapasitet hos Norac Baggerød

Maskinen er en SafanDarley H-Brake med presskraft på 400 tonn og knekkelengde på 4200mm, levert av Din Maskin.

Norac Baggerød i Horten produserer dører til skip og offshore. I lokalene til et tidligere skipsverft produserer 43 ansatte dører som senere skal befinne seg i alle mulige forskjellige miljøer over hele verden. Som ett ledd i å øke kapasiteten i produksjonen har Norac Baggerød nettopp fått installert en ny kantpresse. Maskinen er en SafanDarley H-Brake med presskraft på 400 tonn og knekkelengde på 4200mm, levert av Din Maskin.

Rikelig med utstyr
Kantpressen er utstyrt med en mengde tilvalgsutstyr slik at den er optimalisert for Norac Baggerøds behov. Hydraulisk innfesting av verktøy gir raske verktøybytter og hurtig omstilling, og Wila verktøysystem sørger for høy nøyaktighet. Fire CNC-styrte bakanslagsfingre gjør det enkelt for operatøren ved knekking av lange detaljer. Maskinen er også utstyrt med SafanDarleys patentsøkte laservinkelmålesystem som sørger for at maskinen knekker riktig vinkel på første knekk. Dette øker produktiviteten, samt at man kan redusere materialforbruket ved å unngå feilknekte detaljer, noe som er spesielt viktig når man jobber med dyre materialer.

Norac Baggerøds nye kantpresse er også utstyrt med ett start/stopp-system av hydraulikken slik at hydraulikkpumpen starter idet operatøren trykker på pedalen, og stopper igjen når bommen ikke er i bevegelse. Dette reduserer energiforbruket betydelig samt at man reduserer støy og får ett hyggeligere arbeidsmiljø.

To knekkehjelper med parkeringsplasser på hver sin side av maskinen hjelper operatøren å knekke store detaljer. Dette sparer operatøren for tunge løft og bedrer produktkvaliteten da knekkehjelpene er synkronisert med pressbommens bevegelser.

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Send til en kollega

0.063