23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Steinkjer Mekaniske - en del av Hardox-familien

Steinkjer Mekaniske er Hardox-In-My-Body-medlem nummer fire i Norge

Mandag 20. januar ble ”Hardox in my body”-familien økt med et nytt, norsk medlem. Steinkjer Mekaniske AS i Steinkjer ble medlem nr. 4 i Norge - av 249 globalt.

Sertifiseringen skjer i samarbeid med stålkonsernet SSAB og derfor var Per Elfgren og Tobias Applekvist fra SSAB samt Gustav Eriksson-Helle fra ATM-Norge på besøk i Steinkjer for å overlevere diplomet etter en godkjent sertifisering.

- Det føles veldig fint at vi har fått ytterligere et medlem i ”Hardox In My Body-familien” i Norge, sier Per Elfgren, globalt ansvarlig for programmet hos SSAB. Steinkjer Mekaniske er en nøkkelkunde innen sitt område i Norge.

Kundenes krav avgjorde
I et stadig mer konkurranseutsatt marked må foretak finne unike løsninger. Å fremstille sterkere, lettere og mer holdbare produkter er en suksessfaktor for Steinkjer Mekaniske.

- En av de viktigste grunnene til at vi har gjennomført sertifiseringen med SSAB, er at kundene våre har etterspurt nettopp Hardox. Og fordi vi allerede arbeider med flere av SSABs materialer, ble det en naturlig utvikling, sier Jan Helge Svarva, adm.dir. hos Steinkjer Mekaniske.

Steinkjer Mekaniske har i dag 16 ansatte og er spesialisert når det gjelder grabber til traktorer, gravere og andre kjøretøy. I tillegg får de daglig forespørsler av alle typer, alt fra å fremstille unike grabber for å sette opp en stolpe – fra å lage en kjetting til å fremstille et lastebilplan.


SSAB Svensk Stål AS
Drammensveien 288
0283 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

HEP
Hans Erik Pedersen
Managing Director
+47 908 32 041 hans-erik.pedersen@ssab.com

Send til en kollega

0.063