23948sdkhjf

3 stk. Jessey dreiebenker på Kragerø vgs

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Valget falt på Jessey dreiebenk nok en gang! I 2012 investerte Kragerø vgs i en ny Jessey dreiebenk. I 2013 gjentok de ordren, og doblet den. De har nå tre nye Jessey Champion dreiebenker på avdeling for teknisk og industriell produksjon.

Et klokt valg!
Importøren ABC-Maskin AS har hatt stor suksess med Jessey dreiebenker over flere år. Svært mange private bedrifter og videregående skoler har latt valget falle på nettopp Jessey. Det er ikke overraskende. Jessey er et klokt valg. Maskinene er gunstige i pris, samtidig som kvaliteten opprettholdes. De er lettbetjente, stabile og nøyaktige. Jessey dreiebenker leveres standard med herdede og slipte drev, spindler og gir. Dette gjør dreiebenkene støysvake selv ved høye hastigheter. Hel bakvegg, maskinbelysning, kjøleanordning og CE-godkjenning er standard utstyr. Jessey manuelle dreiebenker tilbys med dreielengde fra 750 mm til 3 meter.

Feiret med bløtekake
Onsdag 15. januar besøkte Odd-Gunnar Rudshavn fra ABC-Maskin AS Kragerø videregående skole, avd TIP. Med seg hadde han en bløtekake for å feire at maskin nr. 3 var på plass i verkstedet. Både elever, lærere og ledelsen så ut til å være svært fornøyd med den siste investeringen. Vi gratulerer og ønsker lykke til med både maskin og opplæringen av de flinke og lærevillige elevene ved skolen.

Jessey produserer også ENC og CNC-styrte dreiebenker
Den Taiwanske produsenten tilbyr i tillegg til manuelle også ENC- og CNC-styrte dreiebenker. For de som ønsker å starte med CNC-maskinering men mangler erfaring er ENC-dreiebenkene, også kalt "Teach In", midt i blinken. De er like enkle i bruk som konvensjonelle benker, men innehar presisjonen til CNC-styrte dreiebenker.

For mer informasjon om JESSEY, kontakt ABC-Maskin AS, Tlf.: 35 91 51 20 eller klikk her www.abc-maskin.no





Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Send til en kollega

0.078