23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Krevende massiv endefresing med overlegen ytelse

Nye kvaliteter for CoroMill® Plura HD øker produktiviteten uten på gå på akkord med verktøylevetid eller prosessikkerhet.

Skjæreverktøyspesialisten Sandvik Coromant utvider tilbudet på CoroMill® Plura HD massive endefreser for krevende grovmaskinering i stål og rustfritt stål med to nye kvaliteter. Denne nye generasjonen kvaliteter inkluderer det unike Zertivo™ 2.0-belegget, som kombinerer produktivitet i verdensklasse med utrolig metallfjerningshastighet og høyest mulig prosessikkerhet.


CoroMill® Plura HD er Sandvik Coromants førstevalg for optimerte løsninger til krevende bruksområder inntil 2×D i stål og rustfritt stål (ISO P og ISO M), og gir trygg og effektiv massiv endefresing. Takket være den nye Zertivo™ 2.0-belagte kvaliteten forbedres verktøylevetid, prosessikkerhet og produktivitet ytterligere.

“Med Zertivo™ 2.0 anvender vi vår omfattende kunnskap innen beleggingsteknologier på våre massive runde verktøy”, sier Antti Wikström, global produktsjef for massive endefreser hos Sandvik Coromant. “Dette gir oss en mulighet til å tilby unike, tilpassede belegg som vil takle kundenes maskineringsutfordringer med overlegen ytelse og verktøyeffektivitet.”

De nye kvalitetene oppnår 30 % høyere skjærehastighet både i primærbruksområdene ISO P og ISO M og med sekundærmaterialene ISO K og ISO S. Dette er takket være den optimerte rilleformen, som sørger for effektiv sponfjerning. Kvalitetene som er beregnet for maskinering i rustfritt stål, leveres i to varianter: Én med internt kjølemiddel for forbedret temperaturstyring og sponflyt, og én uten internt kjølemiddel.

Standardsortimentet tilbyr diametere fra 2–25 mm, en 2×D-skjæredybde, 4 til 5 tenner, og en rampevinkel på 5° eller 7°. Tailor Made®-alternativer er tilgjengelige innenfor serien med spesialløsninger.

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.031