23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NTNU bruker CAESAR II ® for digital læring

Ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim har studenter fra Institutt for maskin- og industriteknikk oppdaget viktigheten av rørspenningsanalyse ved hjelp av Hexagons CAESAR II-programvare

Denne løsningen gir ingeniører og designere muligheten til å bygge, vurdere og rapportere om rørsystemer av enhver størrelse eller kompleksitet i samsvar med mer enn 35 internasjonale rørkodestandarder og mange retningslinjer for miljø og utstyr. 
  
NTNU-professor Viggo Gabriel Borg Pedersen sa: "CAESAR II® kan spare ingeniørene for tid, øke produktiviteten og har interoperabilitet og sammenkobling med andre Hexagon- og tredjepartsløsninger, noe som gjør det til en nøkkelløsning for ingeniører å forstå og bruke gjennom hele karrieren." 
 
Da han diskuterte bruken av CAESAR II ved universitetet, sa Pedersen at å ha tilgang til programvaren gjorde at han kunne heve kvaliteten på undervisningen og den praktiske erfaringen NTNU tilbyr studentene. 
  
"Studenter som har jobbet med CAESAR II har uttrykt at de lærer mer gjennom denne praktiske tilnærmingen," sa han. 
  
Prosjekter er en av måtene studentene kan lære om rørsystemer, med CAESAR II som spiller en viktig rolle i prosjektene og utviklingen av studentenes tekniske ferdigheter. 
«Programvaren gjør det mulig for brukeren å visualisere den direkte konsekvensen av å gjøre endringer i rørsystemet i 3D. Endringer som å flytte rørstøtter og øke driftstemperaturen til mediet i røret osv. er umiddelbart synlige, sa han. "Visualisering av konsekvenser som følge av endringer i rørsystemet gir bedre læring enn bare å bruke tall og formler." 
  
At det er lettere å bli ansatt er også en nøkkelfaktor for studenter, nyutdannede og universiteter. 
  
NTNU er kjent for å gi studentene en sterk ingeniørutdanning, og har arbeidsgivere som henvender seg til universitetet for å finne kandidater til stillinger. Å ha en CAESAR II-kompetansebase blir sett på som et stort pluss, siden det er en foretrukket løsning for rørspenningsanalyse i bransjen. En av årsakene til at NTNU bruker CAESAR II er arbeidsmulighetene. 
  
"CAESAR II er den foretrukne løsningen til mange selskaper," sa Pedersen. «Å gi studentene våre CAESAR II ferdigheter og erfaring som en del av studiene er attraktivt for potensielle arbeidsgivere. Å ha denne kunnskapen er en stor fordel for NTNU-studenter.» 
  
Ta kontakt i dag for å lære mer om hvordan din utdanningsinstitusjon kan søke om Hexagon utdanningslisenser. 
  
Oppdag mulighetene og fordelene med CAESAR II ved å følge denne lenken

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047