23948sdkhjf

Nytt Hexagon-partnerskap med Scada Systems

| Medlemsnyhet | Bedrift Hexagon Metrology Nordic AB

Hexagon samarbeider med Scada Systems for å tilby Elecdes Design Suite som betjener det industrielle EL-markedet

Hexagon kan nå selge Elecdes Design Suite (EDS) direkte for å komplementere det omfattende tilbudet av industriell design og ingeniørprogramvare. EDS, utviklet av Scada Systems, er en 2D og 3D intelligent programvareløsning for EL og instrumentering. 
 
Økende behov i vind- og solenergiproduksjonsprosjekter krever en industriell ledningsløsning pluss et instrumentstyringssystem. Gjennom partnerskapet med Scada Systems dekker Hexagons CADWorx® Plant Professional-løsning de komplette designbehovene til industrielle prosjekter – rør, strukturelle og nå inkludert EL og instrumentering. 
 
"Hexagons partnerskap med Scada Systems forsterker vår misjon om å levere en komplett design- og ingeniørløsning for prosjekter med behov for EL og instrumentering," sa Mark White, Senior Vice President, Portfolio Strategy & Enablement. "Kombinasjonen av EDS og Hexagons designportefølje gjør at vi kan tilby større kapasitet til et bredere spekter av markeder, spesielt fornybare industrier som vind, sol og hydrogen." 
 
Elecdes' tilpassede formål for EL- og instrumenteringsdesign, sammen med Hexagons designløsninger, leverer mer automatisering for å øke effektiviteten, redusere redundans og forbedre nøyaktigheten i leveranser. 

Lær mer om Hexagon-løsninger og hvordan de bidrar til å utnytte våre kunders prosjekter her

Medlemsnyhet

Bedrift
Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
635 02 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Metrology Nordic AB

Send til en kollega

0.094