23948sdkhjf

Overgang fra Visual Vessel Design til PV Elite

| Medlemsnyhet | Bedrift Hexagon Metrology Nordic AB

Overgang fra VVD til PV Elite gir forbedringer, og fordelene ved å implementere PV Elite kan du lese om i HERING AG Case Study.

  • Overgang fra Visual Vessel Design til PV Elite  

Vi inviterer deg til å se dette on-demand webinaret, som forklarer og demonstrerer hvordan og hvorfor PV Elite er en ideell erstatning for VVD. 
 
Med fokus på de europeiske og britiske standardene, EN 13445 og PD5500, tar vi en grundig titt på hvordan du raskt og enkelt kan ombygge en modell som tidligere er laget i Visual Vessel Design (VVD) i PV Elite. 

  • Hvordan  hjalp Hexagons PV Elite® Hering AG med å forbedre prosjekteffektiviteten og produktiviteten? 

Vår siste case-study viser hvordan PV Elite® hjalp Hering AG med å overvinne utfordringene og utnytte noen av de mest kritiske KPIene. 
 
Hering AG er markedsleder for spesialtilpassede varmevekslere, design og produksjon av tank- og rørvarmevekslere som setter standarder innen kvalitet, design og funksjon. 
 
De valgte PV Elite® på grunn av løsningens nøyaktighet og hastighet, i tillegg til Hexagons forpliktelse for kundeservice og tilfredshet. Samarbeidet ga resultater: Hering AG oppnådde resultatene de var ute etter! 
 
"PV Elite har hjulpet oss med å spare tid og penger. Vi har redusert ingeniør- og kalkulasjonskostnadene våre med 30 prosent. Vi har også holdt kvalitetsnivået høyt, siden PV Elite® er et utmerket verktøy for å designe og validere produktene våre.", sa Maximilian Stechhammer, sjef for salg og markedsføring, Hering AG. Han la videre til: "Vi er veldig fornøyde med prosjektresultatene ved bruk av PV Elite. Den er enkel å bruke, og våre designere føler seg komfortable med å jobbe med den, siden den tilbyr flere kraftige funksjoner, men ikke krever overdreven læringstid. Vi har vært i stand til å gjøre beregningene raskt og effektivt, og vi planlegger å fortsette å bruke det til våre fremtidige prosjekter." 
 
Hva vi har lært, 
 
Prosjektet hadde mange utfordringer, men resultatet var en vinn-vinn: Hering AG oppnådde ikke bare målet om å samle alle produksjonsprosesser under ett system, men det oppnådde også en økning i produktkvalitet. PV Elite® hjalp dem med å øke effektiviteten og holde styr på produksjonsplanen. 
 
Du kan lese hele casestudien her for å lære mer om hva Hering AG oppnådde med Hexagons løsninger. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Hexagon Metrology Nordic AB

Svista 7
635 02 Eskilstuna
Sverige
Hexagon Metrology Nordic AB

Send til en kollega

0.079