23948sdkhjf

JibFlex leddet svingkran løfter rundt hjørner og inn i luker

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

JibFlex er et bærbart og mobilt løfteverktøy hvor du slipper noen form for manuell håndtering når du utfører kompliserte løfteoperasjoner og forflytninger.

JibFlex leddet svingkran gir flere fordeler 

JibFlex er ideell for kompliserte løfteoperasjoner hvor det kreves stor fleksibilitet. Den leddede svingkranen kan bevege seg rundt hjørner og forbi hindringer og reduserer behovet for manuell håndtering. JiBFlex er en svært innovativ og fleksibel kranarm bygget av lette aluminiumsmoduler. Hver modul kan dreie 62 grader mot den andre slik at kranen kan snu rundt seg selv med en dreiediameter på bare en halv meter. Designen gjør at den kan operere i trange rom som ikke er egnet for andre type kraner. Kranen er i tillegg mobil og kan dermed brukes på flere plasser ved ulike behov. Den er utviklet for å tåle et tøft miljø og er svært motstandsdyktig mot langvarig utendørs bruk hvor sjø, regn eller kulde er en del av hverdagen. Kranen kan utvides og arbeide opp til 7 meter fra forankringspunktet. Med en arbeidsradius på 3 meter løfter den 500 kg, og med 7 meter har den kapasitet på 150 kg. JibFlex kommer i 41 forskjellige konfigurasjoner. Alt du trenger å vite er arbeidsradius og kapasitet på kranen. Systemet er i tillegg designet svært fleksibelt slik at man kan endre lengde på armen og dermed også kapasitet ved behov. 

Bakgrunnen for bruk av jibFlex leddet svingkran

Ideen for JibFlex kom under et offshoreprosjekt i Nordsjøen. En mengde med sveisbraketter på 150 kg hver måtte transporteres fra en båt og over til en plattform for en vindturbin. Derfra måtte de transporteres gjennom en dør for så å bli senket ned i en luke. Her skulle brakettene plasseres slik at sveiseren kunne gjøre jobben sin. En rekke tradisjonelle kraner og løfteredskap ble vurdert for jobben, men man fant ingen løsning som fungerte. Dette førte til ideen om å utvikle en leddet svingkran som kunne utføre alle løfteoperasjonene, og samtidig var mobil. JibFlex var dermed en realitet og har fra den gang forbedret og effektivisert en rekke kompliserte og viktige løfteoperasjoner.

Les mer om JibFlex leddet svingkran 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bilder & videoer

Svingkran løfter inn i containerJibflex svingkran for vindmøllerJibflex svingkran i trange områderJibFlex offshore

Send til en kollega

0.221