23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny salgssjef for Betech i Norge

Med ansettelsen av Stig Kvalnes har Betech i løpet av høsten forberedt ett vaktskifte i den norske salgsavdelingen.

Salgssjef i Norge de siste 11 årene, Henning Thunheim, går av med pensjon og Stig Kvalnes overtar stafettpinnen. Siden sommeren har Stig blitt introdusert til både Betech som selskap og dets produkter og markeder, og sammen med Henning har han besøkt flertallet av Betechs industrikunder i Norge.

Stig har erfaring fra kundeutvikling og relasjonsbygging mot kunder innen bla bygge bransjen og verkstedindustrien. Han har jobbet med salg av verktøy, festemidler og belysning til både forretningsbygg og private hjem. En fellesnevner har vært Stigs interesse for teknologi:

- Jeg elsker teknologi og bruker mye tid på nye gagets og implementerer det som gjør min hverdag enklere.

Foruten industripakninger, tetninger, vibrasjonsdempere, belger og støpte gummiemner får Stig Kvalnes også med seg en serie produkter fra ett datterselskap av Betech, Teknikprodukter, her skal han promotere kompositt produkter, teknisk plast og høyfriksjonsprodukter, ut til de norske kundene.

Betech leverer til bransjer som f. eks utvinning og prosess, olje & gass, marine & Subsea, kraftverk & fjernvarme, vindmøller og fornybar energi, landbruk og oppdrett, næringsmiddelindustri, automasjon, bioteknologi og medisinsk utstyr. Produktløsningene tilpasses som regel kundens unike applikasjon og design, men utvalget omfatter også standardkomponenter.

Stig bor med sin familie i Tromsø, som også blir hjembyen for Norges salgskontor fremover. Når stig ikke er på jobbreise rundt i Norge, så bruker han gjerne fritiden på å lage god mat, golf og reiser sammen med familie og venner.

Les mer på Betech’s hjemmesider:                  www.betech.no  /  www.betech.dk

Betech
Storgata 69
9008 Tromsø
Tromsø
Norge
Org. nr.: NO879142512

Send til en kollega

0.046