23948sdkhjf

Stor etterspørsel etter kundespesifikke pakningssett

| Medlemsnyhet | Bedrift Carsten Holm A/S

Tetningsspesialisten Carsten Holm A/S har i senere år opplevd stor etterspørsel etter kundespesifikke pakningssett. Kundene har for alvor fått øynene opp for de åpenbare fordelene det er å kunne samle pakningsdelene i unike sett.

Flere og flere av våre service- og vedlikeholdskunder foretrekker å ha sitt eget unike sett pakninger. Et pakningssett er et sett pakninger som passer til en spesifikk applikasjon. - Vi opplever at kundene bruker mye tid før de er klare til å bestille de enkelte pakningene hver for seg. Dermed kan det oppstå feilbestillinger.De vil heller spare tid og penger ved å samle pakningene i et komplett sett. På den måten har de alltid riktig sett klart, og det er enkelt og raskt å bestille, sier salgssjef i Carsten Holm A/S, Michael Jacques Lauritsen.

Utallige kombinasjonsmuligheter
Et pakningssett fra Carsten Holm A/S kan kombineres på mange forskjellige måter i forhold til produktsammensetning, materiale, dimensjoner og antall. Det er kundens ønsker og behov som bestemmer sammensetningen av pakningssett, som for eksempel kan bestå av følgende enkeltdeler:


Vi gjør det enkelt for deg
Når vi har funnet den riktige kombinasjonen,  som samsvarer best mulig med det originale settet, eller til og med optimaliserer det, sørger vi for å sette opp en innholdsfortegnelse, referansenummer og et unikt varenummer, slik at kundene alltid enkelt og raskt kan bestille settet på nytt.

Skal vi også hjelpe deg med å spare tid på å bestille pakninger? Ta da kontakt med vår kundeservice på tlf.
+45 62 62 52 55 eller via e-mail. Du er også velkommen til å finne ytterligere informasjon på vår hjemmeside.

Om Carsten Holm A/S
Selskapet ble grunnlagt av Carsten Holm i 1979.I dag er det en familieeid virksomhet overtatt av andre generasjon.
Carsten Holm A/S er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheten produserer og markedsfører standard- og spesialpakninger til alle grener dansk og internasjonal industri.
Selskapet har for tiden 38 ansatte i Danmark og 10 personer i det kinesiske salgsselskapet Holm Sealing Solutions Ltd.

Medlemsnyhet

Bedrift
Carsten Holm A/S

Kielbergvej 16
5750 Ringe
Danmark
Carsten Holm A/S

Send til en kollega

0.172