23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

«Full gass i krisetider»

- om utfordringer og muligheter på Operatørkonferansen i Stavanger 22. – 23. november

Oljeselskapene på norsk sokkel samles hvert år i november for å presentere detaljerte planer for videre aktivitet. Det gir leverandører og andre interesserte en unik oversikt over forretningsmuligheter, og skaper et verdifullt grunnlag for planlegging av egen drift, og det vil vi være med på.
Dagens bakteppe er historisk global uro som følge av krig og pandemi, høy oljepris, kamp om ekspertisen, økte varekostnader, konsolidering, alternative energiformer, skjerpede utslippskrav og strekte leverandørkjeder. Samtidig skal en rekke nye planer for utbygging og drift sendes inn til myndighetene før nyttår. På konferansen i november samles hele 16 toppsjefer i oljeselskaper på norsk sokkel til diskusjon om TEKNISKE UTFORDRINGER OG KOMMERSIELLE MULIGHETER PÅ NORSK SOKKEL.
Vi deltar med vår kompetanse innen offshore løsninger. Vi er erfarne leverandører av installasjonshjelpemidler og undervannsverktøy til offshore og maritim industri. Vi leverer kostnadseffektive løsninger i tett samarbeid med kundene.

Butler Solutions AS
Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO995383233

Kontaktperson

Send til en kollega

0.029