23948sdkhjf

AMADA gir høyere nøyaktighet og fleksibilitet til mellomtonn

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

Med tusenvis av HF-type kantpresser installert over hele Europa, bringer AMADA høyere nøyaktighet med den nye automatiske bomberingen og forbedret fleksibilitet til midtsegmentet for første gang.

AMADAs HRB Auto bombering kantpresse har et nytt system som kompenserer for knekker på øvre og nedre bom når det påføres trykk, for å øke presisjonen for brukere, og en utvidet høyde på 520 mm og slaglengde på 250 mm for alle standard modeller. Den nye automatiske bomberingen er CNC-styrt gjennom AMNC 3i kontroll i forbindelse med DigiPro digital gradskive enhet, for en enkel og effektiv prosess, selv for ikke-faglærte operatører.

Den nye automatiske bomberingen gir mange fordeler for alle kunder som trenger høyere nøyaktighet i tillegg til en stabil og pålitelig knekkeprosess. Produksjon av kjøkken utstyr, møbler, elektronikk og monteringskomponenter er bare noen eksempler på deler som kan dra direkte nytte av disse nye funksjonene.

AMADA HRB  kan også utstyres med en valgfri automatisk glidende fotpedal. Når et program har flere knekkestasjoner langs bomen, er det ingen behov for å fortsette å bevege fotpedalen manuelt. Det er ikke uvanlig for noen Kantpresseoperatører å bevege fotpedalen 100 ganger om dagen, noe som over et år tilsvarer mye bortkastet tid. AMADAs glidende fotpedal tillater automatisk bevegelse, som øker produktivitet.

Maskinen er tilgjengelig i et bredt spekter av størrelser, fra 50 tonn 2 meter opp til 220 tonn 4 meter, inkludert «longstroke» versjonene, som øker åpningen  fra 520 mm til 620 mm.

Ettermonteringsalternativer er tilgjengelig for våre kunder inkluderer AMADA Bi-systemet for in-måling og justering av syklusvinkel. Å ta i bruk denne løsningen bidrar til å sikre produksjonen mot skrapdeler, en funksjon som er spesielt nyttig for bedrifter som behandler små partier eller dyre materialer.

 AMADA HRB kan også være utstyrt med en eller to armer (sheet-follower). Denne enheten har en nyttelast på 75Kg per arm og er spesielt nyttig i tilfelle store og tunge deler, for å støtte det daglige arbeidet til operatøren, og øke sikkerheten gjennom hele prosessen.

AMNC 3i  sin store berøringsskjerm, 3D-kontroll inkluderer en rekke innovative funksjoner, inkludert den nye 'Lite'-modusen. Lite-modus tilbyr i sin tur forenkling av HMI interface som gjør styringen av kontrolleren raskere og forenkler innføringen for nye ansatte.

Den nye HRB kantpressen er allerede tilgjengelig for demonstrasjon på AMADAs datterselskaper over hele Europa.

 

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Send til en kollega

0.063