23948sdkhjf

Konkurransedyktige UPS-løsninger til elektromarkedet

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Har kundene dine sensitivt utstyr som ikke tåler forstyrrelser i strømnettet eller strømbrudd? Vi blir stadig mer avhengige av et tilgjengelig strømnett, noe som igjen øker behovet for en trygg og sikker strømforsyning.

Løsningen er en UPS som sikrer jevn og pålitelig tilkobling i kritiske øyeblikk som overspenning eller strømbrudd, sier Julie Frosterød, Inside Sales Specialist i Schneider Electric.
Schneider Electric er glade for å kunne tilby Easy-serien, med produkter for alt fra beskyttelse av router og gateway i hjemmet til servere og overvåkning på arbeidsplassen samt sikker strømforsyning til industriprosesser

Spesielt utviklet for elektromarkedet
Frosterød utdyper: – Serien er spesielt utviklet for elektromarkedet. Her får du et bredt sortiment – UPS-ene finnes i ulike størrelser, batteritider og topologier, som dekker så godt som alle behov. Våre Easy UPS-er er enkle å installere, her snakker vi plug-and-play! Dette forenkler jobben, noe montøren setter pris på. Til og med våre minste 3-fase UPS-er (opp til 40kVA) er så enkle at det ikke kreves oppstart fra våre teknikere. Slik minimeres installasjonskostnadene, men man kan likevel få bestilt med oppstart om ønskelig. For våre større 3-fase produkter er igangkjøring alltid inkludert for å sikre en god installasjon.

– Våre 3-fase UPS-er har en av de høyeste virkningsgradene på markedet, og den håndterer i tillegg et bredt spenningsområde og forstyrrelser i nettet. Easy-serien er derfor et smart forretningsvalg. Her får du den bransjeledende teknologien til en svært rimelig pris, avslutter Julie Frosterød.

Ikke bare er Easy-serien enkel å installere og bruke, men ved hjelp av katalogen til Schneider Electric er det også enkelt å finne riktig produkt. I katalogen finner du i tillegg produkter som racks for servere som kan beskyttes med UPS og PDU-er (strømskinner) for strømforsyning i racket. Disse produktene har tradisjonelt sett vært tilgjengelig via IT-distribusjon og mest benyttet av IT-spesialister, men vi ser nå et økende behov fra kundene i elektromarkedet.

Trenger du tilstandsovervåkning?
Med Easy-serien er det mulig å koble UPS-ene til tilstandsovervåkning. Dette kan enten gjøres lokalt eller via Schneider Electric sine sky-baserte programvareløsninger, EcoStruxure IT Advisor eller EcoStruxure IT Expert. Dette er utmerket for kritisk utstyr hvor du trenger status fra i sanntid. Du får en rapport som forutsier kommende utskiftninger av utstyr, slitedeler som batterier etc, noe som gjør det enkelt å estimere fremtidige kostnader.

Julie Frosterød forklarer begeistret: – På dette området er teknologien til Schneider Electric enestående! Det finnes lignende systemer, men de mangler en av faktorene til våre løsninger. Vi leverer hele pakka og du har dermed full oversikt over ressursene dine når som helst og hvor som helst!

Oppsummering av Easy-seriens tekniske spesifikasjoner:

 • 500W-600kVA
 • 1:1, 3:1 og 3:3 (fase)
 • Line-interaktiv eller dobbeltkonverterende (Online)
 • Standard og utvidet batteritid
 • Rack og tower
 • EcoMode
 • Rask oppladning
 • Kommunikasjon (SNMP TCP/IP, Modbus RTU og potfri relékontakt)
 • Skybasert overvåkning
 • IT-rack, hyller, kabelføring, vifter, låser etc.
 • PDU (strømliste)

Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Send til en kollega

0.08