23948sdkhjf

Dreiing i alle retninger tar en ny vending

| Medlemsnyhet | Bedrift Sandvik Coromant

Globalt ledende innen metallskjæring, Sandvik Coromant, lanserer den nye generasjonen CoroTurn® Prime B-type-skjær.

Globalt ledende innen metallskjæring, Sandvik Coromant, lanserer den nye generasjonen CoroTurn® Prime B-type-skjær. Det nye dobbeltsidige negative skjæret har fire skjæreegger og er beregnet for grovbearbeiding og finbearbeiding i stål, rustfritt og duplekst rustfritt stål, HRSA og titan.

PrimeTurning™ har siden introduksjonen i 2017 treffende blitt kalt den største innovasjonen i dreiing, siden dreiing. Denne metoden gir mulighet til dreiing i alle retninger og er et produktivt og effektivt alternativ til konvensjonell maskinering. Konseptet omfatter PrimeTurning™-metoden og CoroTurn ® Prime A- og B-type-verktøy og CoroPlus ® ToolPath for PrimeTurning™-programvaren.

Andre generasjon CoroTurn ® Prime B-type-verktøy har gjennomgått en vesentlig oppgradering. "Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle vårt PrimeTurning™-tilbud", sier Staffan Lundström, produktsjef hos Sandvik Coromant. "Alle aspektene ved de nye B-type-verktøyene er forbedret for å gi enda bedre støtte til dreiing i alle retninger."

En av de viktigste fordelene er at det nye skjæret er negativt og dobbeltsidig. Fire skjæreegger — dobbelt så mange egger som på forrige skjær — gir mer kostnadseffektiv maskinering. Verktøyet er også utstyrt med en ny robust festedesign for spissen, som hindrer verktøybrudd selv om skjæret brekker, og gir mulighet til vekslende materetninger uten skjærbevegelser. I tillegg er geometriene oppdaterte for bedre sponkontroll, selv i svært krevende materialer som duplekst rustfritt stål og duktilt stål.

Omfattende testresultater har vist en produktivitetsøkning fra 50 % til over 100 %. Ett eksempel er en kunde i bilindustrien som produserer pumpehus, der den nye CoroTurn ® Prime B-typen med dreiekvalitet GC4415, M7-geometri og R1.6 mm, gav forutsigbar skjærslitasje og bedre sponkontroll. Produktiviteten og verktøylevetiden økte med henholdsvis 115 % og 200 %.

De nye CoroTurn ® Prime B-type-skjærene tilbys for utvendig og innvendig dreiing i en rekke høyeffektive kvaliterer, inkludert de nye ståldreiingskvalitetene GC4415 og GC4425. Programmeringsstøtte tilbys på de vanligste CAM-plattformene med CoroPlus ® ToolPath for PrimeTurning™.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063