23948sdkhjf

Rulleskruer fra Ewellix – når kuleskruen ikke strekker til.

| Medlemsnyhet | Bedrift Ewellix Sweden AB

Kuleskruer brukes ofte i en rekke lineære applikasjoner. Mange er klar over hvordan produktet fungerer og hvordan det er designet. Visste du at en rulleskrue tåler betydelig høyere belastning/last sammenlignet med en kuleskrue, av samme størrelse?

Rulleskruer krever også mindre vedlikehold og lengre serviceintervall.

Begge skruemodellene er basert på at en mutter flyttes langs en roterende gjenget aksel. Den store forskjellen er at mutteren til rulleskruen drives ved hjelp av slipte ruller i stedet for kuler. Disse valsene gir flere kontaktpunkter, noe som gir store fordeler ved høyere lastekapasitet og lengre levetid.

Ewellix har produsert og levert rulleskruer i over 50 år til kunder over hele verden.

Rulleskruen vil være en viktig komponent i fremtidens elektriske løsninger, for å erstatte tradisjonell hydraulikk.

For mer informasjon kontakt Tor-Erik Totland, Key Account Manager Norge,
mobil: +46 706 92 36 44.

Ewellix er en global innovatør og produsent av elektromekaniske aktuatorer og lineære lagrings- og drivkomponenter og undersystemer. Produkter og løsninger brukes blant annet i automatisering av monteringsprosesser, medisinske applikasjoner og anleggsmaskiner. Ewellix var tidligere en del av SKF-gruppen og består i dag av 16 salgsenheter og åtte fabrikker. Ewellix Group har en omsetning på cirka 250 millioner euro og har cirka 1 250 ansatte. Konsernet har hovedkontor i Gøteborg og eies av Triton.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ewellix Sweden AB

Box 33
433 21 Partille
Sverige
Ewellix Sweden AB

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079