23948sdkhjf

Stål av høyeste kvalitet til tross for energikrisen

| Medlemsnyhet | Bedrift Hosta Industries A/S

Kvalitet og integritet er og blir nøkkelordene for alt vi gjør! Høsten har kommet og julen nærmer seg sakte.

Mottakerne av vårt nyhetsbrev vil derfor bli kontaktet i løpet av de neste månedene dersom de ønsker å motta julestatus fra oss. Om det foregår hos oss, deg eller online via Teams er helt opp til deg – og jeg lurer på om det ligger en julegave gjemt under treet til deg også i år. Ønsker du også dette er det bare å kontakte oss.

 

Stål av høyeste kvalitet til tross for energikrisen

Som de fleste andre er også vi rammet av energikrisen. Strøm- og gassprisene skyter i været – strømprisen har femdoblet seg, og naturgass er ni ganger så høy sammenlignet med 2019. Det gjør at vi som selskap utfordres, da vi er best i en stabil leie.

 

Men til tross for utfordrende energipriser vil dette selvsagt ikke påvirke vårt fokus på å produsere stål av absolutt beste kvalitet til konkurransedyktige priser. Det har vi tross alt gjort i snart 50 år, og det skal vi fortsette med.

 

Selv om vi er i usikre tider, fortsetter vi å prioritere opplæring av fremtidens arbeidskraft. I skrivende stund har vi fem lærlinger fordi vi mener det er viktig at vi tar ansvar for å bidra med kvalifisert arbeidskraft til vår bransje.

Større fokus på det nordiske markedet

Den siste tiden har vi sett mot Finland og Sverige som mulige markeder for stålet vårt. I den forbindelse deltok vi på en større underleverandørmesse i Finland, hvor vi hadde stand med fem andre danske firmaer. En messe som bidro med gode opplevelser og relasjoner, som vi håper kan hjelpe oss mot økt aktivitet på det nordiske markedet.

 

Og nå som vi er på messer, er vi i november hos Elmia Subcontractor i Jönköping, som blant annet skal styrke vår tilstedeværelse og relasjon til de skandinaviske kundene – og det gleder vi oss veldig til.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Send til en kollega

0.078