23948sdkhjf

Hosta Industries investerer millioner

| Medlemsnyhet | Bedrift Hosta Industries A/S

Det er ingen hemmelighet at vi i Hosta Industries hele tiden jobber med å utvikle oss. Derfor har vi sett inn i bransjen for å se hva vi som selskap kan gjøre bedre samtidig som vi er utholdende og trofaste mot vår kjernekompetanse.

Derfor har vi investert en million de siste 12 månedene, så vi sikrer at vi har kapasitet og kompetanse til å fortsette vår positive utvikling. Det betyr blant annet at vi har investert i de nyeste maskinene på markedet og jobbet fokusert med å minimere gjennomløpstiden. Samtidig jobber vi ut fra en strategi om å innovere digitale og bærekraftige produksjonsmetoder samt investere i ny teknologi som kan bidra til å løfte oss som selskap og løse de utfordringene vi og våre kunder står overfor.

Det danske markedet er fortsatt vårt største og viktigste markedsområde. Når det er sagt, forventer vi stabil vekst i flere eksportmarkeder og fortsetter derfor vårt internasjonale veksteventyr. I tillegg fortsetter vi å levere sterke økonomiske resultater til tross for den globale usikkerheten og dens innvirkning på etterspørselen. Det er vi stolte av.

Hosta Industries støtter kampen mot kreft
3. og 4. september holder Stafet For Lifet sitt 24-timers arrangement i de vakre omgivelsene i Dronninglund Naturpark. Formålet med stafetten er å sette fokus på kreft, gi håp og feire livet. Og igjen i år vil Team Hosta med familie og venner delta. Det er vår måte å hedre og hylle to av våre tidligere kolleger som dessverre gikk bort som følge av den forferdelige sykdommen.

For oss er det viktig å støtte en veldedig sak som Stafett for livet, og vi ser på det som en god mulighet til å minnes de vi har mistet og støtte de som fortsetter å kjempe. Derfor har vi selvfølgelig også kjøpt inn lysposer, som skal brukes til tenningsseremonien lørdag 3. september om kvelden. Posene er med på å symbolisere håp og tro på at vi en dag skal bekjempe kreft.

Hos Hosta Industries betyr det mye for oss å kunne støtte lokalsamfunnets mange veldedige tiltak. Derfor støtter vi også foreningen 24 Timer I Hjallerup, som samler inn penger til julelappen hjemme i Hobro.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Send til en kollega

0.078