23948sdkhjf

Den største fienden i intralogistikk er nedetid.

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Høyytelsesoljer og -smørefett fra Klüber Lubrication gir effektiv beskyttelse av alle typer komponenter, maskiner og systemer som brukes i lagre og produksjonsanlegg, noe som forhindrer feil over lang tid.

Hvis du bestiller noe i dag, vil du heller ha varene levert innen i morgen. Bedrifter i alle næringer er under enormt press av disse forventningene. Automatisering og smart lager- og produksjonsteknologi (IoT) er ment å gjøre prosessene raskere, mer pålitelige og mer effektive, og er rettet mot å spare kostnader. Men dette fungerer bare så lenge maskiner kjører. Dessverre gjør uforutsette feil ikke hverdagsproduksjonen enklere.

Virker dette kjent for deg? Men i så fall vet du også at du kan bekjempe nedetid ved hjelp av nøyaktig tilpassede spesialsmøremidler? Michael Marr, leder for Global General Machinery, gir et innblikk i hvordan oljer og fett fra Klüber Lubrication bidrar til å gjøre din intralogistikk konkurransedyktig og bærekraftig. Sammen med sitt internasjonale team er han fokusert på å møte alle utfordringer med en matchende løsning og for å bekjempe nedetid, øke effektiviteten og redusere kostnadene. Med individuelle løsninger for hver bransjegren.

Les hele intervjuet med Michael her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.063