23948sdkhjf

Ewellix Nordics ekspanderer

| Medlemsnyhet | Bedrift Ewellix Sweden AB

Ewellix Nordics utvider, styrker tilstedeværelsen og nærheten til sine kunder i Norden. Tor-Erik Totland har jobbet som Key Account Manager i Ewellix i en årrekke, og fokuserer nå utelukkende på det norske markedet.

Ytterligere ekspansjon er i gang i de andre nordiske landene.

I Finland og i Nord-Sverige er det ansatt to Key Account Managers. I Gøteborg utvider  Ewellix teamene for produktutvikling og applikasjonsteknikk,  for å møte den økende etterspørselen.

"Vi utvider for å møte økt etterspørsel etter elektrifiserte løsninger fra kunder i hele Norden," sier Fredrik Hesselberg, daglig leder, Nordics.

 I tillegg til Ewellix sine strategiske sektorer – Mobile Machinery , Assembly Automation og Medical, investerer Ewellix Nordics ytterligere resurser innen områdene Marine, Material Forming, Oil and Gas og Robotics. Her er et stort marked i Norden med et økende behov for elektrifiserte og energieffektive løsninger for en bærekraftig fremtid.

For mer informasjon kontakt Tor-Erik Totland, Key Account Manager Norge, mobil: +46 706 92 36 44.

Ewellix er en global innovatør og produsent av elektromekaniske aktuatorer og lineære lagrings- og drivkomponenter og undersystemer. Produkter og løsninger brukes blant annet i automatisering av monteringsprosesser, medisinske applikasjoner og anleggsmaskiner. Ewellix var tidligere en del av SKF-gruppen og består i dag av 16 salgsenheter og åtte fabrikker. Ewellix Group har en omsetning på cirka 250 millioner euro og har cirka 1 250 ansatte. Konsernet har hovedkontor i Gøteborg og eies av Triton.
 
 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Ewellix Sweden AB

Box 33
433 21 Partille
Sverige
Ewellix Sweden AB

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062