23948sdkhjf

Amada på EuroBLECH 2022 Forhåndsvisning

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

På bransjens flaggskipmesse EuroBLECH, som arrangeres fra 25. til 28. Oktober 2022 i Hannover, vil AMADA presentere nye løsninger i Hall 12, stand D06/F06.

Fokus vil bli satt på produkter og konsepter som øker produktiviteten og samtidig øker kostnads- og ressurseffektiviteten. Besøkende på AMADAs stand vil kunne oppleve de nyeste fiberlaserløsningene rettet mot høyere produktivitet med redusert strømforbruk som forbedrer skjærekvaliteten og hastighetene og er også i stand til autonom produksjon.

De vil også kunne se sveiseceller hvis forbedrede ytelse tillater maskinering av tykkere materialer.

Nyutviklede energieffektive kantpresseteknologier tillater forbedret produksjonskvalitet og brukervennlighet.

Det nye Blank-to-Bend-konseptet illustrerer hvordan stanse- og kombinasjonsløsninger kan brukes til å danne en høyautomatisert celle ved hjelp av et stativlagringssystem utstyrt med robotkantpresser.

AMADA My V-Factory Industry 4.0-løsninger, IoT Remote Support og en ny linjekontrollløsning viser hvordan brukere kan produsere mer intelligent – og øke produktiviteten, påliteligheten og kostnadseffektivitet.

Her er en forhåndsvisning av noen av våre maskiner som du vil kunne se i live produksjon på messen!

State-of-the-art AMADA laser teknologi: For høyere ytelse og lavere forbruk ved laserskjæring og sveisebehandling

For å øke kundenes lønnsomhet i det stadig mer konkurranseutsatte laserskjæremarkedet, og med økende energikostnader, vil AMADA stille ut splitter nye fiberlaserskjæremaskiner og en forbedret sveisecelle på EuroBlech 2022. Denne siste generasjonen av AMADA lasersystemer gir kundene økt ytelse med lavere driftskostnader. Enten det er for å skjære rør eller plater, eller sveise forskjellige materialer, har hastigheten, nøyaktigheten og den generelle kvaliteten økt. Det nye kompakte automatiseringssystemet ASR 3015 PR vil også bli utstilt, koblet til en EML AJ kombinasjonsmaskin. 

AMADA HRB Auto Crowning kantpresse: AMADA gir høyere nøyaktighet og fleksibilitet til markedet for kantpresser i mellomklassen

Med tusenvis av kantpresser av HF-typen installert over hele Europa, bringer AMADA for første gang autocrowning-teknologi og forbedret fleksibilitet til sitt mellomtonagesortiment. Tidligere kun tilgjengelig på avanserte kantpresser som AMADA HG, svarer den nye AMADA HRB Auto Crowning-modellen direkte på kundeforespørsler

AMADA RBR Løsning: AMADA lanserer en helautomatisk etter-monterbar Kantpresse celle

Amada utviklet RBR-løsningen som svaret på markedets behov for å produsere et bredt spekter av delstørrelser i mindre batch-kvanta. Utvidede laste-/lossemuligheter og automatisk skifte av griper forbedrer den etter-monterbare løsningen.

AMADA Software og Service: For en smartere produksjon

V-factory, IoT Remote Support og en ny linjekontrollløsning er alle eksempler på AMADAs Industry 4.0-løsninger, som lar alle brukere produsere mer effektivt – og øke produktiviteten, påliteligheten og kostnadseffektiviteten. AOM er gatewayen som lar AMADA-programvarens økosystem samhandle med ditt eksisterende ERP-system.

AMADA Blank-to-Bend løsning: Komplett utvalg for å dekke alle knekkebehov, en perfekt blanding av pålitelighet og fleksibilitet

Med sitt nye Blank-to-Bend-konsept kobler AMADA sammen stanse- og kombinasjonssystemer med robotkantpresser via et stativlagringssystem – for å danne en høyautomatisert ende-til-ende-løsning.

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Send til en kollega

0.08