23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Live Webinar: Neste generasjons hjullagerfett

Med neste generasjon av vårt spesialsmøremiddel for hjullager, vil du være et skritt foran. Vi presenterer det nye produktet for deg i live webinaret "The next generation wheel bearing grease" 6. oktober kl 14-15.

Hva kan du forvente?

Hjullager på godsvogner stiller høye krav til smøremiddelet som brukes. Smøreevnen må sikres pålitelig over et bredt temperaturområde, så vel som ved variable hastigheter og vibrasjoner og også ved lengre stillefaser og lengre bruksperioder. I tillegg kan bruk av ikke-sertifisert smøremiddel ha betydelige konsekvenser dersom en ulykke skulle inntreffe.

Bli kjent med vårt nye helsyntetiske hjullagerfett. Sertifisert i henhold til DIN EN 12081 og DIN EN 12082 og tilgjengelig over hele verden!

I løpet av dette webinaret vil ekspertene våre forklare hvordan Klüber Lubrication kan øke vedlikeholdsintervallene dine på hjulsettslagre betraktelig.

Takket være det nye, innovative produktkonseptet, som allerede har vært prøvd og testet i mange år, kan totalkostnadene reduseres betydelig. Sett kursen for fremtiden for jernbanegodstransport med oss.

Benytt anledningen til å stille spørsmålene dine i Q&A-økten og utveksle ideer med våre eksperter.

Les mer og registrer deg her!

Klüber Lubrication Nordic A/S
Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO971009136

Kontaktperson

TM

Send til en kollega

0.047