23948sdkhjf

NFEA - en seriøs aktør har seriøse samarbeidspartnere

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Vi har satt sammen tre logopakker som gir mye markedsføring for pengene, og vi er nå i gang med å søke sponsorer for 2023

Om dere tilbyr en ny tjeneste, innfører et nytt produkt, oppdaterer eller omprofilerer deres virksomhet har vi plass for alle typer logoer i alle slags farger. Dersom dere bare ønsker å synliggjøre at dere støtter NFEA, så er det også en helt gyldig grunn for å vurdere markedsføring via våre arrangementer.

Vi når ut, og vi skal fortsette å jobbe for at deres logo skal nå ut til enda flere. Vi ser at vår iherdige innsats i blant annet sosiale medier, og på Google begynner å bære frukter i form av mer trafikk på sidene våre. I tillegg kommer det stadig til nye bedrifter i deltakerlistene, og det er kjempestas, da føler man liksom at man gjør noe riktig.

Deltakeravgiften  for medlem har knapt hatt økning de siste 10 årene, og det er mye takket være at vi  nå har sponsorer på arrangementene i langt større grad enn tidligere. 

Litt historie: På Subsea-konferansen i 2012 var deltakeravgift for medlem kr. 6900,- I årene 2013-2015 var deltakeravgift for medlem kr. 7200,- I 2016 reduserte vi faktisk deltakeravgiften for medlem  til kr. 7000,-,  og det er fremdeles den deltakeravgiften som er gjeldende i 2022. Deltakeravgift for ikke medlem? Det har tradisjonelt alltid vært differanse på kr. 2000,- på deltakeravgiften mellom medlem og ikke medlem, men i år økte differansen til kr. 3000,- . Vi liker å prioritere våre medlemmer, så om vi må øke deltakeravgiften vil vi så langt det er mulig unngå å øke den for dem.

Du finner sponsorbrosjyren vår ved å KLIKKE HER!

I sponsorbrosjyren finner du ogå litt informasjon om det å være partner. En partneravtale er ikke nødvendigvis lik for alle, der vil bedriftens behov og interesser i større grad spille inn. Du finner kontaktinformasjon både for sponsoravtale og partneravtale i brosjyren.

Benytter også anledningen til  å takke, og å vise frem årets partnere, hovedsponsorer og sponsorer:

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.079