23948sdkhjf

Vellykket formseminar på Måløy

| Medlemsnyhet | Bedrift Hans Claussen AS

Onsdag 7. september gjennomførte vi formseminar hos Easy Form på Måløy

På leverandørsiden var Scott Bader, Ebalta og Tyrolit i fokus og demonstrerte sine konsepter. Vi fikk bl.a. være med Scott Bader og deres spesialister på å gjennomføre støpeprøver i praksis. På demonen brukte Scott Bader:

  • Crystic Vinylester DCPD 679 PA
  • Crestamould RTR 4010PA
  • Crestamould Gelcoat 15PA 

Ta kontakt HANS CLAUSSEN om disse produktene.

Tyrolit hadde demo på slipeutstyr og kappeutstyr for komposittmaterialer. De som ønsket å prøve seg, kunne selv teste utstyret på et ferdig støpt produkt. Tyrolit stilte med 2 slipespesialister som delte sin kunnskap om kutting og sliping. 

Seminaret bidro med å dele erfaringer, og viste ulike produkter som blir brukt under plugg & formbygging. Ebalta ga en innføring i ulike polyuretanblokker, paste og silikon som brukes til form og pluggbygging. Begge fresene hos Easy Form ble tatt i bruk for å vise hvordan det fungerer i praksis.

Det ble også gjort en gjennomgang av hvor og hvordan slippmiddel skal brukes.  HANS CLAUSSEN har et bredt spekter slippmiddel. Se gjerne nettbutikken kompositthuset.no 

Arrangør takker de rundt 40 deltakerne som kom på seminaret, og til Easy Form som stilte sine lokaler og bemanning til disposisjon for gjennomføringen av et vellykket arrangement.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hans Claussen AS

Skuiveien 41
1339 Vøyenenga
Norge
Hans Claussen AS

Send til en kollega

0.078