23948sdkhjf

Pumpeprodusenten Ydra lanserer en verdensnyhet

| Medlemsnyhet | Bedrift Ydra AS

Ydra lanserte for første gang Thorion under Nor-Fishing messen

Thorion er en serie med energieffektive pumper med DC-drift for tilpasning til batteri- og hybriddrift, forbedret strømningsbilde samt sensorer og connectivity for bedre integrering i styringssystemer. I tillegg vil størrelse på elektromotorene bli redusert med ca 50% og vekt av enhetene bli redusert med opp imot 90%. Dette vil redusere energiforbruk og gi mer plass på skip og anlegg.

Ydra skal i produktfamilien «Thorion» lansere en rekke produkter i årene som kommer. Først ute er energieffektive motorer med DC-drift.

- Disse DC-motorene gjør det mulig å redusere antall konverteringsledd fra DC-kilden (som f.eks. batteri). Kombinert effektbesparelse kan bli i størrelsesorden 35%, dette ved å redusere antall konverteringsledd, optimalisere hydraulisk effektivitet og ved å ta i bruk ny motorteknologi. Dette gir, i de eksempler vi har jobbet med, over en million kroner i årlig reduksjon bare i drivstoffutgifter i tillegg til store positive effekter på utslipp av klimagasser. DC-motorene designes slik at de også kan brukes der det i dag står AC-motorer, eksempelvis vifter, HPU, elektriske vinsjer etc.


Det grønne skiftet står på agendaen for maritim virksomhet, skipsfart og oppdrett fremover. Gjennom solide produkter og bærekraftig innovasjon har Ydra ambisjoner om å være en drivkraft i dette arbeidet.

 Les mer om Thorion her: https://www.ydra.no/thorion

 

  

Medlemsnyhet

Bedrift
Ydra AS

Eikeskogvegen 16
5570 Aksdal
Norge
Ydra AS

Bilder & videoer

Salgsleder Tommy Engholm - Ydra AS

Send til en kollega

0.109