23948sdkhjf

3 gode maskiner fra Konecranes

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Dersom du er på utkikk etter tøffe heavy duty-maskiner, så har du kommet til rett sted. Her skal vi ta en titt på tre maskiner fra Konecranes, som er perfekte for deg som skal gjøre hardt arbeid, og trenger en passende maskin.

De kan brukes i metall bedrifter, eller alle andre steder der de trengs.

Firmaet SMV Konecranes er svensk, og har produsert maskiner til blant annet containerhåndtering i flere tiår. De har med andre ord god erfaring i feltet, og de kan levere trucks og andre maskiner til en rekke forskjellige bransjer. De har som mål å alltid levere de hardest arbeidende maskinene på markedet, slik at du kan bruke det beste av det beste, som har lang levetid. La oss se på noen av de imponerende maskinene.  

Konecranes 10-18
Først ut på listen har vi gaffeltrucken Konecranes 10-18. Den har en kapasitet på mellom 10.000 til 18.000 kg, men den kan fåes med en kapasitet på opptil 65.000. Disse kan tilpasset til enhver form for løftearbeid og lastehåndtering, og kan dermed brukes til et bredt utvalg av oppgaver. I tillegg til maskinen kan du få alt du trenger av ekstrautstyr og aggregat, slik at du får gjennomført selv de tyngste arbeidsoppgavene. I tillegg vil du kunne oppleve den nyeste teknologien og utmerkede fagkunnskap og grundighet. 

Konecranes 4646 TC
Neste ut på listen har vi reachstackere fra Konecranes, denne modellen har en kapasitet på opptil 46.000 kg. Disse maskinene er laget for containerhåndtering i løfteområdet 10-46 tonn. Her vil du blant annet møte på enorm styrke, og en versatil maskin som kan brukes til det aller meste. Det er få jobber som er for tunge for denne, så her er det bare å løfte i vi. Bedriften har jobbet med slike maskiner i 50 år, og har med andre ord god peiling på hvordan man lager de beste og sterkeste maskinene. 

NCN 17-52-1200C RCTD
Konecranes har også en rekke spesialmaskiner, som for eksempel NCN 17-52-1200C RCTD som er en gaffeltruck med hevbart førerhus og vendbar førerplass, slik at du kan gjennomføre det meste av arbeidsoppgaver. Du kan heve maskinen og førerhuset opp til to meter, slik at du har god oversikt over godset du skal håndtere. Du kan også snu førersetet, slik at godset ligger bak deg når du kjører. 

Dette er tre maskiner fra Konecranes det virkelig er verdt å sjekke ut. 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063