23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Pumpe for gel coat og glassfiber Norclean AS

Graco FRP system er laget for å sprøyte glassfiber og gel coat i forskjellige industrier. Dette systemet er industri-ledende innenfor FRP og veldig enkelt å bruke for operatør.

For å holde materialkostnadene lave, er systemet designet slik at det er fallmating, og man trenger bare en liten mengde løsemiddel og harpiks for å prime pumpen.
Pistolen har dobbel triggerfunksjon som gjør at operatør kan gå fra å sprøyte kun polyester til å trigge et hakk til for å utløse chopper/glassfiberet. Ved å bruke originalt Graco utstyr som er testet i flere industrier vil du få et system som er teknologisk avansert og langvarig. FRP - Fibre-Reinforced Plastic pumpen er laget for å sprøyte gassfiber i åpne former og gjør det på en rask, enkel og kostnadsreduserende måte. Det er færre deler å rengjøre/vedlikeholde, bedre pakninger som varer lengre og mindre bruk av løsemiddel. 

Graco NXT luftmotoren sørger for samme trykk når stempelet går opp og ned slik at sprøytebilde blir konsist. FRP systemet skal være enkelt å bruke, flytte på og rengjøre. Lett og enkelt design og enkel brukeropplevelse. 
Ta kontakt for mer informasjon. 

Norclean AS
Saturnvegen 1
6419 MOLDE
Molde
Norge
Org. nr.: NO971586907

Kontaktperson

HF
Heidi Finnøy
hkf@hotmail.no

Send til en kollega

0.032