23948sdkhjf

Travelt før ferien

| Medlemsnyhet | Bedrift J.S. Proputec A/S

En herlig sommerferie venter oss, men først skal de siste bestillingene produseres, pakkes og sendes. Det har vært en til tider hektisk vår, og det er også travelhet til det siste hos JS Proputec A/S.

Full ordrebok, masse spennende henvendelser, oppstart av prosjekt mot en mer grønn og sirkulær forretningsmodell, nye forhandlere som skal startes, tilbakevendende reiseaktivitet og så feiret vi selskapets 40 års jubileum med en mottakelse 20. mai, hvor ca. 120 gjester deltok.

Det er bare noe av det våren og forsommeren vår har gått gjennom. Det har betydd travelhet både i administrasjonen og i produksjonen vår – og vi elsker det!

Om ikke lenge sier vi god sommer til hverandre. Vi holder stengt i uke 29 og 30, så mangler du pumpe eller reservedeler er det nå på tide å kontakte oss.

Vi gleder oss alle til en fantastisk ferie, og ønsker alle kunder og forretningsforbindelser en riktig god ferie. Vi gleder oss til samarbeidet etter ferien, hvor vi kommer med ladede batterier, så vi er klare for et nytt travelt halvår.

Nysgjerrig på våre produkter og løsninger?

Så sjekk ut vår nettside https://jsproputec.com

Medlemsnyhet

Bedrift
J.S. Proputec A/S

Hvidevold 1
9800 Hjørring
Danmark
J.S. Proputec A/S

Bilder & videoer

Anders Rytter Madsen, JS Proputec A/SSkreddersydd løsning fra JS Proputec A/SJS Proputec på messe i Brasil

Send til en kollega

0.109