23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

RobotForum 2022

- en årlig teknologikonferanse som arrangeres av Norsk Industri og NFEA. Konferansen arrangeres i Bergen 31. august – 1. september.

Robotisering og automatisk produksjon blir stadig viktigere i Norge. For å bedre konkurranseevnen i industrien må vi stadig jobbe for å produsere mer effektivt og lønnsomt.

RobotForum 2022 vil som tidligere år først og fremst inneholde foredrag fra norske produksjonsbedrifter og automasjonsselskaper. Foredragene beskriver nødvendigheten av prosjektet, hvordan de ble gjennomført rent teknisk og hva som ble resultatet av investeringene.

Årets besøksbedrift går til Corvus Energy, hvor vi får se en fullautomatisert linje for sammenstilling av batterimoduler.

Den spesielle situasjonen vi har hatt de siste årene har også avdekket viktigheten av å ha gode lokale automasjonstekniske fagmiljøer. Derfor ønsker vi å skape en teknologimøteplass som skal bidra til å styrke verdiskapning, lønnsomhet og konkurranseevne ved bruk av roboter og automatiserte løsninger i industrien.

Eksempler på foredrag:
Norsk Industri bidrar med to foredrag:  Sindre Finnes gir oss innblikk i situasjonen i industrrien slik den er nå etter pandemien og også som følge av krigen i Ukraina. Katrine Vinnes snakker om kompetansebehov og rekruttering til batteriindustrien.

Kvernaland og Hexagon Ragasco gir oss "bedriftseksempler fra to avanserte teknologibedrifter." Under den tittelen kan det skjule seg mye spennende.

Børnes og Fosse Snekkerverksted AS (Vestlandstrappen) og Viddal Automation gir oss innblikk i prosessen fra starten av robotiseringen og til de var i mål.

Element Logic gir oss foredraget: Robotisert piece-picking: løsningen og utfordringer hos Element Logic

Programmet i sin helhet finner du HER!

Programkomitè:
Komiteleder: Frode Grimsbø | KUKA Nordic Norway
Torstein Tærum | Norsk Industri
Bjørn Øvsthus | Mjøs Metallvarefabrikk AS
Håkon Langdal | Goodtech AS
Gabor Sziebig | SINTEF Manufacturing AS
Tord Ytterdahl | RobotNorge AS
Karin Sundsvik | NFEA
Tonje Olsen | NFEA

 

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.094