23948sdkhjf

JENS S. Transmisjoner AS ansetter 2 nye medarbeidere

| Medlemsnyhet | Bedrift Jens S Transmisjoner AS

Jens S er en av Nordens ledende leverandører av mekaniske og elektromekaniske transmisjoner til det Nordiske markedet. Jens S Group hadde i 2021 en samlet omsetning på NOK 600 mill fordelt på de nordiske landene.

Jens S inngår i den svensk eide industrigruppen Axel Johnson International, med totalt 170 bedrifter, 5000 ansatte og en omsetning på NOK 13 Mrd.

Vi i Jens S. Transmisjoner opplever et stadig økende ønske fra våre kunder om bistand i forbindelse med systemløsninger, kalkulasjoner og cad tegninger. Dette gjør at vi har styrket vår bemanning med to nye ansatte i løpet av siste år.

Våre nye medarbeidere består av en gammel traver i transmisjonsbransjen og en maskiningeniør med mastergrad. Disse to vil styrke vår tekniske avdeling ved det norske kontoret.

 Morten Rønning er 52 unge år og kommer fra Hønefoss.

Hans utdanning innbefatter Fagbrev innen Sveis & konstruksjon, Maritim teknisk fagskole i Arendal og Ingeniørutdanning i drift & vedlikehold fra høgskolen i Vestfold (HIVE), nå USN.

Av jobberfaring har Rønning lang erfaring fra service og reparasjoner innen forskjellige industrier som betongverk, pukk & grus, treindustrien etc.

Fra 1997 til 2021 har Rønning vært ansatt hos firmaet GearTech AS hvor oppgavene har vært teknisk salg innen transmisjoner, hovedsakelig gir & elmotorer, samt problemløsning og effektivisering for kunder.

Den andre nyansatte er Philip Tesli.

Tesli er 25 år, og er en nyutdannet maskiningeniør med en mastergrad fra Univeristy of Central Florida.

Under utdanningen var det stort fokus på bruk av datamaskiner innen ingeniørfaget.

Både modellering og tegning av komponenter, samt analysering og styrkeberegninger av disse, er kunnskap Tesli har tilegnet seg.

Philip Tesli uttaler at det han eventuelt mangler av erfaring gjør han opp for med kunnskap om statikk, dynamikk og materialegenskaper.

Tesli har allerede vært på plass hos Jens S. Transmisjoner i snart et år.

Les mer om Jens S. Transmisjoner her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Jens S Transmisjoner AS

Enebakkveien 117
0680 OSLO
Norge
Jens S Transmisjoner AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.096