23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NORD på IFAT 2022: Drivsystemer for avløpshåndtering

Effektiv pumping, blanding og omrøring for avløpsvann og vannbehandling.

Fra 30. mai til 3. juni 2022 vil IFAT finne sted i München. Også NORD DRIVESYSTEMS vil være tilstede i år etter  den pandemi-induserte pausen, og presentere innovativ og intelligent drivteknologi for vann-, avløps-, avfalls- og råstoffhåndtering på verdens ledende messe. Blant annet vil søkelyset rettes mot den patenterte DuoDrive gir motoren som kan vaske ned og SAFOMI-IEC-adapteren for optimal bruk av MAXXDRIVE® industrigir i blande- og omrøringsprosesser.

Transport og distribusjon av drikkevann, transport av avløpsvann, sirkulasjon av aktivert slam eller sammenlignbare prosesstekniske applikasjoner: Pumpesystemer, samt blandere og røreverk, er elementære komponenter i prosess- og avløpsvann og tekniske systemer, og sikrer jevn drift av kloakkrensing anlegg, vannverksanlegg og produksjonsanlegg. De må ofte sirkulere store mengder flytende eller svært viskøse stoffer. Derfor er tilgjengelighet, pålitelighet og lang levetid toppprioriteter. Som systemleverandør tilbyr NORD fullt tilpassede drivsystemer bestående av gir, motor og frekvensomformer som er skreddersydd for de respektive kravene til kundeapplikasjonen. NORDs drivløsninger kan kobles sammen, operere autonomt, og deres funksjoner og ytelse er skalerbare.

Den nye DuoDrive: Gir og motor kombinert
Den innovative og patenterte DuoDrive-girmotoren i robust og hygienisk vaske-down-design integrerer en høyeffektiv IE5+ synkronmotor i et ett-trinns spiralgir. Dette garanterer ikke bare en kompakt størrelse og minimale støyutslipp, men også høy effekttetthet og generelt høy systemeffektivitet. Som et system oppnår det meget kompakte DuoDrive-konseptet en betydelig høyere energieffektivitet enn de allerede utprøvde drivsystemene med IE5+ synkronmotor og vinkelgir. Med opptil 92 % tilbyr DuoDrive i dag den høyeste systemeffektiviteten på markedet i denne effektklassen, og oppnår svært høy effektivitet i dellastområdet. Sammen med den enkle plug-and-play-igangkjøringen, resulterer den komplette DuoDrive-løsningen i en betydelig reduksjon i Total Cost of Ownership (TCO) sammenlignet med andre drivsystemer.

SAFOMI-IEC adapter for røreverk
NORD har utviklet SAFOMI-IEC-adapteren spesielt for røreverk. Hvis den brukes til en omrørerdrift i stedet for en standard IEC-adapter, vil en høyere driftssikkerhet og mindre vedlikehold oppnås. Dens største fordel er imidlertid et integrert oljeekspansjonsvolum. Derfor er det ikke nødvendig med oljetanker og -slanger samt radialakseltetningen, som er utsatt for lekkasje og slitasje mellom gir og IEC-sylinder. SAFOMI er tilgjengelig for MAXXDRIVE® parallellgir i størrelsene 7 til 11 og dekker maksimalt utgående dreiemoment fra 25 til 75 kNm. Den kompakte kombinasjonen av et MAXXDRIVE® industrigir, SAFOMI-IEC-adapteren og en drivmotor er det beste valget for mikser- og røreverkapplikasjoner for å redusere slitasjedeler og festede komponenter.

Eksperter fra NORD DRIVESYSTEMS vil gi sine råd om disse og ytterligere drivløsninger for industrien på IFAT i München på stand 314 i hall A1.

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047