23948sdkhjf

Nippon Gases deltar på SMART Industri

| Medlemsnyhet | Bedrift Nippon Gases Norge AS

Når SMART Industri går av stabelen den 23.-25.mai på Nova Spektrum finner du Nippon Gases på stand A1-32.

Nippon Gases Norge ser frem til å samles over tre dager sammen med andre leverandører til industrien. Vi deler fokuset på innovasjon, bærekraft, digitalisering og automasjon som fremmes av SMART Industri. 

Les mer om Smart Industri og book dine gratis billetter her.

Hvordan finne beste sveisegass til jobben?

 Våre dyktige fagfolk stiller på stand A1-32 og er klar for å presentere våre løsninger til industrien. Nippon Gases har en rekke gasser til sveising og skjæring og på messen vil vi demonstrere vår nye digitale gassvelger som hjelper våre kunder finne riktig gass til riktig formål.

 Plug&Work® - markedets minste leieflaske med 300 bar

 På SMART industri presenterer vi også vår nye 10 liters leieflaske med 300 bar og integrert regulator som er markedets minste leieflaske for sveise- og skjæregasser.

 Vi har lyttet til våre kunder og vet at mange bruker små eieflasker på grunn av den praktiske størrelsen. For våre kunder påløper det ofte store kostnader på eieflasker, og det er lite fleksibilitet ved bytte/retur av flaskene. Derfor lanserer vi Plug&Work® som er perfekt for kunder som ønsker en fleksibel leieavtale. Flaskens lave vekt gjør den lett å transportere og den integrerte regulatoren gjør den enkel i bruk.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nippon Gases Norge AS

PB 23 Haugenstua
0915 Oslo
Norge
Nippon Gases Norge AS

Send til en kollega

0.078