23948sdkhjf

Enerpac vokser i Norge

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Enerpac kommer opprinnelig fra USA, hvor det originale selskapet produserte vannpumper for den berømte Modell T-bilen til Ford. Dette foregikk fra 1910 og fremover. Nå, over hundre år senere, eksisterer selskapet enda.

Det er også flere og flere som bruker Enerpac produkter i Norge, da det er et voksende behov for hydraulisk utstyr innen næringer så varierte som offshore, landbruk, fiskenæring, og vannkraft.

Hydraulikkteknikk er leverandør av Enerpac i Norge, og har et sortiment av hydraulikkprodukter for alle næringene nevnt ovenfor, i tillegg til mange andre bruksområder. Med et av de største utvalgene av utleieprodukter for service og reparasjoner har de det du trenger for å få maskineriet i gang og holde det i gang.

Nylig har de også lansert sin serie med PDV-ventiler, derav seksjonsmontert proporsjonalventil - en serie som kommer i tre forskjellige størrelser og som kan tilpasses til hver enkelt situasjon. Alle størrelsene kan kombineres etter behov, og de deler de samme aktiveringene. Tilgjengelig med et utall styresignaler, blant annet det kjente «Danfoss-signalet». Kommer også i Atex / IECEx utførelse.

Har du spørsmål angående hvordan PDV eller annet hydraulisk utstyr kan brukes i din virksomhet, kan du ta kontakt med Hydraulikkteknikk, så finner de riktig løsning for deg.

Følg med på Metal Supply fremover for flere nyheter om Enerpac.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.063