23948sdkhjf

Beskytt åpne tannhjul og eliminer manuell rengjøring

| Medlemsnyhet | Bedrift Klüber Lubrication Nordic A/S

Enten det dreier seg om gruvedrift, sementproduksjon eller tremasse-/papirindustrien, er store, åpne tannhjul en kritisk del av driften. Å holde dem rene er imidlertid ikke noen enkel oppgave. Det er her Klübersustain EZ 2-46 kommer inn.

Klübersustain EZ 2-46 er formulert spesifikt for store, åpne tannhjul. Det skiller seg ut fra konkurrentene med fremragende smøremiddelrengjøring og lastbærende kapasiteter som gjør det mulig for det å fungere under drift og faktisk eliminere behovet for manuell rengjøring. Ikke planlagt nedetid koster deg penger hvert minutt du ikke produserer, og manuell rengjøring av åpne tannhjul er både tidkrevende og risikabelt. Vi mener du fortjener noe bedre, så vi har designet Klübersustain EZ 2-46 for å gi deg et slikt bedre alternativ. Du kan forvente: 

  • Rengjøring i 1–2 timer for ikke-destruktiv prøving (NDT) av tannhjulsinngrep, tannbunn og selv tannhjulbeskyttelsen 
  • Beskyttelse av tannhjul mot slitasje og skade
  • En slutt på farlige og tidkrevende manuelle rengjøringsprosedyrer
  • Kostnadsbesparelser på grunn av redusert nedetid for vedlikehold
  • Forbedret bærekraft takket være en miljøvennlig formulering basert på mer enn 70 % fornybare råmaterialer
  • Enkel påføring gjennom inspeksjonsluken i tannhjulbeskyttelsen med pumpe og spray

De fleste rengjøringsprodukter på markedet som brukes til å fjerne smøremiddel, er basert på løsemidler med lav viskositet. Selv om disse typene produkter rengjør tannhjulene på en effektiv måte, er det en fare for å skape slitasje på tannflankene. Klübersustain EZ 2-46 er basert på en smøreolje med høy oppløselighet, for å fjerne smøremidlene som brukes på åpne tannhjul fra tannflankene under den siste driftstimen. Den er designet med slitasjebeskyttelse som førsteprioritet.

Klüber Lubrication har også gått sammen med Graco for å designe en pumpe/spray spesifikt for Klübersustain EZ 2-46-prosedyren.

Kjernepunktet er at Klübersustain EZ 2-46 er designet for å gjøre livet enklere ved å spare deg for driftstid og penger. Du kan finne ut mer om de mange fordelene ved Klübersustain EZ 2-46 eller få veiledning om riktig påføring, ved å kontakte Torgeir Myklebust på torgeir.myklebust@no.klueber.com for mer informasjon.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Klüber Lubrication Nordic A/S

Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Norge
Klüber Lubrication Nordic A/S

Send til en kollega

0.078