23948sdkhjf

Ren luft i pakkemaskiner gir mindre svinn

| Medlemsnyhet | Bedrift FHS Scandinavia ApS

Hvis luften i og rundt pakkemaskinen er uren, oppstår holdbarhetsproblemer og unødvendig svinn – noe som er dårlig for både bedriftens økonomi og miljøet generelt.

Dette er egentlig ingen nyhet siden vi har hjulpet kundene våre med det i mange år. Men vi er i tvil om hvor flinke vi har vært til å fortelle om det?

 Vi besøkte en kunde som opplevde utfordringer med holdbarheten til produktene sine. Som en del av vår arbeidsprosess utførte vi en foreløpig analyse og fant via Airsampler testing en upassende mikrobiologi i luften i og rundt pakkemaskinen.

 Basert på den foreløpige analysen anbefalte vi en Airgenic ioniseringsløsning - Airgenic MX-1800 som sammen med etablering av et overtrykk i pakkemaskinen forbedret mikrobiologien til luften som finnes naturlig i og rundt pakkemaskinen. Vi tok så nye luftprøver etter at ioniseringen var installert, og prøvene tatt inne i pakkemaskinen viste at den uhensiktsmessige mikrobiologien i luften var fjernet i pakkemaskinen.

 Effekten kom umiddelbart etter at ioniseringen ble installert - holdbarheten på produktene ble målbart lengre og kunden kunne se færre returnerte varer og færre dårlige produkter. Kunden har dermed oppnådd en mye større sikkerhet for god, ren luft i pakkemaskinen og installasjonen ble tjent inn på kort tid ved å unngå en enkelt returnert vare.

Medlemsnyhet

Bedrift
FHS Scandinavia ApS

Strandgade 18
5683 Hårby
Danmark
FHS Scandinavia ApS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078