23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sikring av paller – vanntett og miljøbesparende

Dino Stretch Hood (strekkfilmmaskin) for påføring av plastfilm; vanntett, miljøvennlig, stabil og høy effekt.

Saint-Gobain lnsulation Solutions leverer isolasjon for bygningsindustrien. For deres produksjon i Tilburg i Nederland trengte de en sikker måte å lagre paller utendørs. Da de skulle sette opp den nye monteringsavdelingen for innvendige og utvendige vegger betydde det at de trengte en tidsmessig løsning. Utendørs lagring var løsningen, men de manglet materialene til å gjøre det – spesielt en pakkerobot som kunne kle pallene på en vanntett måte. 

Daglig leder Verboven var på utkikk etter en måte å pakke paller på som var mer enn bare å pakke dem inn. «Vi vet at en innpakket pall ikke er vanntett. De har også en tendens til å velte nå og da. Dino Stretch Hood var løsningen på flere måter. Bortsett fra å tilby en vanntett pall som også var mer stabil, er hettepaller også lettere å hente med gaffeltrucker på kundens byggeplass. Videre er Dino Stretch Hood mer effektiv enn vår tidligere innpakningsrobot, både med tanke på høyere effekt og mindre nedetid på maskinen.»

Vanntett og stabilt 

Ifølge Verboven, daglig leder i Saint-Gobain lnsulation Solutions, var de på utkikk etter en måte å pakke paller på som var mer enn bare å pakke dem inn.  «Vi vet at en innpakket pall ikke er vanntett. De har også en tendens til å velte nå og da. Dino Stretch Hood var løsningen på flere måter. Bortsett fra å tilby en vanntett pall som også var mer stabil, er hettepaller også lettere å hente med gaffeltrucker på kundens byggeplass. Videre er Dino Stretch Hood mer effektiv enn vår tidligere innpakningsrobot, både med tanke på høyere effekt og mindre nedetid på maskinen.» 

Viktige miljøbesparelser 

I tillegg til å bli vanntett og mer stabil har tilbakemeldinger til Butler vist at det er mulig å spare opptil 30% plast ved å bruke Stretch Hood framfor tradisjonell surreplast. 

Ved lagring av paller utendørs opplever flere at surreplast til slutt løsner og havner i naturen. Dette skjer ikke med plasthette. 

I byggeprosjekter legger oppdragsgiver større og større vekt på miljøaspektet ved tildeling av kontrakter, og særlig med hensyn til bruk av plast. Her vil en Dino Stretch Hood være fordelaktig. 

Les mer om Dino Stretch Hood og andre smarte løsninger her.

Butler Solutions AS
Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO995383233

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046