23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Allinvent skifter navn. Nå heter vi Butler!

Vi ser klart at vår framtid ligger i smarte løsninger og produkter både innen offshoreindustrien og industriell automatisering. Med navnet Butler (formelt Butler Solutions AS) samlet vi nå vår kompetanse under ett navn.

Vi i Allinvent startet opp som en tjenesteleverandør av mekanisk design. Men i løpet av de siste årene har vi mer og mer brukt hodene våre på levering av løsninger for offshore- og automatiseringsprosjekter i Norden. 

Det er egentlig ingen stor nyhet at en bedrift skifter navn. Det skjer hele tiden. Årsaken er som regel at de vil ha et navn som passer bedre med den framtiden de ser for seg. Vi ser klart at vår framtid ligger i smarte løsninger og produkter både innen offshoreindustrien og industriell automatisering.  

Hvorfor valgte vi navnet Butler?

En butler er egentlig en gammel yrkestittel. Butleren er den som gir den aller beste service i større husholdninger. En som får ting til skje – sømløst og feilfritt. Uten å være en del av familien, har butleren et utvidet ansvar og tillit fra oppdragsgiver. Butleren løser oppgaver og sørger for at detaljene blir tatt hånd om og at ting skjer når de skal.  

 Det er slik vi ønsker å være for våre kunder. Vår visjon er “mot til å skape”. Vi skal ha mot til å skape unike løsninger. Både firmanavn og visjon har vi valgt med omhu, og vi skal gjøre det vi kan for å leve opp til begge.  

 Vi ser fram til å samarbeide med dere videre! 

Besøk gjerne vår nye nettside www.butler-as.com 

 

Butler Solutions AS
Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO995383233

Kontaktperson

Send til en kollega

0.034