23948sdkhjf

Rammeavtale med Altera Infrastructure på levering av filter

| Medlemsnyhet | Bedrift Lekang Filter AS

Lekang Filter har inngått en rammeavtale med Altera Infrastructure Production på levering av filter og strainere til deres produksjonsskip.

Lekang Filter har inngått en rammeavtale med Altera Infrastructure Production (tidligere Teekay Petrojarl Production).  Avtalen omfatter levering av filter og strainere til produksjonsskip i Norge og Brasil.

Lekang Filter har over 50 års erfaring med filter, og er totalleverandør til flere aktører innen marine, olje og gass. De leverer filterløsninger for dieselmotorer, hydraulikk, ventilasjon, prosess og produkter for rensing og overvåking av diesel og hydraulikkolje, og de har lang erfaring med kartlegging av filter på alle typer fartøy. Når filterlistene er på plass i webapplikasjonen LFS - Lekang Filter System - blir det enkelt både for innkjøpere og mannskap å bestille riktig filter.

Lekang Filter ser frem til et tett samarbeid med Altera Infrastructure, som også har offshore fartøyer på andre kontinenter.

«Vi valgte Lekang Filter som leverandør, basert på vår gode erfaring med dem over flere år og at de tilbød den beste totalløsningen for oss.»

Cesar Camargo, Manager Strategic Supply Chain, Altera Infrastructure Production AS.

Filter og filterløsninger for marine applikasjoner

Filter og filterløsninger for olje og gass

Medlemsnyhet

Bedrift
Lekang Filter AS

Gamle Hobølvei 11
1550 Hølen
Norge
Lekang Filter AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.094