23948sdkhjf

Sikkerhet - for aktører fra offshore- og landbasert industri

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Målet er å gi deg som deltaker inspirasjon og innspill – både gjennom foredrag og diskusjoner i salen, og gjennom nettverksbygging i pauser og under konferansemiddagen.

Sikkerhetssystemer 2022 - arrangeres på Scandic Flesland Airport 30-31 mars

I  Norge liker vi å tro at vi er gode på sikkerhet – og ja – vi har relativt få storulykker i industrien i Norge – både offshore og landbasert.  Likevel – ulykker og hendelser skjer – og vi skulle så gjerne ha vært i forkant, og etablert ‘forsikringer’ som kunne ha gjort at både risiko for hendelser og omfang av skader hadde blitt redusert.

Dette er bakteppet for konferansen.  Vi får høre om konkrete hendelser som faktisk har skjedd, og læring som har kommet ut av de erfaringene som er gjort.   Videre får vi innblikk i relevante tekniske innretninger som er i bruk for å hindre hendelser i ulike industrianlegg.  Sist men ikke minst kommer vi innom tema og løsninger som kanskje ikke er nye i seg selv, men som gir nye sikkerhetsutfordringer der de er i bruk, nemlig hydrogen og batterier.

Vi kombinerer nyheter, trender og erfaringer samt myndighetenes syn på det arbeidet vi gjør. Vi belyser også utvikling av standarder og retningslinjer som kan være relevante for deltakerne.

Sikkerhetssystemer 2022 henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger. Ingeniører og fagarbeidere som jobber med prosess, sikkerhet, drift og vedlikehold vil ha nytte av å delta. Det samme gjelder elektro- og automatiseringspersonell, konstruktører og leverandører av utstyr, systemer og komponenter samt rådgivere og representanter fra myndighetene.

Eksempel på foredrag:

  • DNV Group Research: Why and how physics makes machine learning safer
  • DNV Energy Systems: Hydrogen Safety
  • MSA - The safety Company: Deteksjon av hydrogenlekkasje. Forskjellige tilnærmelser
  • Equinor ASA: Lithium ione batterier: sikker vei til implementering. Kvalifisering og bruk av Li-Ione batterier for offshore installasjoner

Hele programmet finner du HER!

Sikkerhetssystemer 2022 følger opp Sikkerhetssystemkonferansen og Sikkerhetsstandardene IEC 61508/61511 som tidligere er arrangert av NFEA.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.172