23948sdkhjf

Digitalisering i automatiseringsdomenet

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

Konferansen vil gi deg en forståelse av hvordan digitalisering vil påvirke utviklingen av automatiseringssystemer.

Konferansen "Digitalization in the Automation Domain 2022" arrangeres i Oslo 6-7 april.

I morgendagens industrielle verden vil komponenter, enheter eller applikasjoner kunne kommunisere og samhandle med hverandre og samarbeide sømløst og interoperabelt – på tvers av bedrifter, industrier og nasjonale grenser uten et ledende system.

Digitalization Plattform Industrie 4.0 tilbyr konkrete tekniske konsept og spesifikasjoner for å oppnå denne visjonen. Det sentrale konseptet for semantisk interoperabilitet er Asset Administration Shell (AAS).

Automatiseringssystemer er sterkt påvirket av det som skjer i IT-bransjen. Plattform Industrie 4.0 er en stor aktør som definerer et rammeverk for produksjonsindustrien.

Andre viktige aktører som Industrial Internet of Things (IIoT), Industrial Internet Consortium (IIC), the Open Group and the Open Process Automation Forum (OPAF), NAMUR Open Architecture and Module Type Package er andre eksempler på digitalisering.

Kommunikasjonsteknologier som OPC UA og ingeniørteknologier som AutomationML er viktige byggesteiner for utviklingen av ingeniørvitenskap, og vi vil ha en egen ingeniørøkt for å avklare rollen til disse teknologiene knyttet til Industry 4.0.

Så med disse, og mange flere viktige initiativer på gang, inviterer vi deg til en konferanse der vi har samlet eksperter fra mange av disse digitaliseringsområdene for å snakke om de spennende initiativene.

Vi har forespurt foredragsholderne om de kan forberede den skriftlige presentasjonene på engelsk, men hver enkelt foredragsholder bestemmer selv om de ønsker å snakke norsk eller engelsk

Du finner fullstendig program HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.083