23948sdkhjf

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger er i vinden

| Medlemsnyhet | Bedrift NFEA

På konferansen Alarmhåndtering og Kontrollromsløsninger 2022, får vi presentert en rekke innovative kontrollrom fra luftfart, autonome båter, prosessindustri og olje og gass.

Konferansen arrangeres 21.-22. september 2022,  på Comfort Hotell i Porsgrunn.

Anleggene som styres blir mer og mer komplekse. Digitalisering fører til flere og flere signaler og økende press på operatørene i kontrollrommene.  Dette gir behov for innovative løsninger og kunstig intelligens. Fremtidens operatørmiljø bør være høyt på agendaen for å sikre høy sikkerhet, minimalt med utslipp og effektiv produksjon.

Stig Pettersen i Lundin Energy Norway AS, skal snakke om "Oppdatering Edvard Grieg". 

Martin Lesjø i Avinor AS, holder foredraget "Avinors nye Remote Tower Centre – og hvordan samlokalisering skal støtte operatørene ved å forbedre sikkerhet, effektivitet og beredskap"

Håkon Wærstad i Yara Porsgrunn, gir oss litt praktisk informasjon i forbindelse med bedriftsbesøkene. Vi skal på bedriftsbesøk til syrefabrikken, og  MV Yara Birkeland som er verdens første batteridrevne helautonome skip.

Vi får presentert kombinerte kontrollrom og siste nytt fra et par alarmhåndteringsprosjekter. Vi skal høre om kunstig intelligens i kontrollrom til hjelp i beslutningsstøtte. I tillegg blir det  innlegg om økt bevisstgjøring på utslipp og driftsmodus på anlegg samt det siste innen standard for alarm management.

Alarmhåndtering og kontrollromsløsninger 2022 er en arena for teknologer, ledere og operatører med interesse for styring, automatisering og digitalisering i den spisse enden – kontrollrommet.

Ellers håper vi at flest mulig vil delta på middagen på "Michel Seylmagers Hus" om kvelden første dag av konferansen.  Alltid hyggelig å kunne benytte anledningen til å snakke sammen utenfor programpostene.

Du kan lese mer om konferansen samt finne fullstendig program HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
NFEA

Kjøita 19
4630 Kristiansand
Norge
NFEA

Send til en kollega

0.064