23948sdkhjf

Løfter du med knærne?

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Kroppen er en sterk konstruksjon, som paradoksalt nok er samtidig ganske skjør. Det gjelder å ta vare på den så godt som mulig, og det gjelder også for de som jobber med tungt arbeid, og som bruker kroppen aktivt i arbeidet.

Jobb innen tungindustri eller lagerarbeid kan ha den effekten på deg. Og du kommer nesten garantert til å ha smerter i ryggen, uansett hvor forsiktig du er. Spesielt om du jobber med det samme gjennom flere år. Og er det sånn at du kjenner smerter i ryggen, eller i knærne, så bør du søke hjelp. Det er ikke noe du skal leve med, og det finnes så klart hjelp til det også.

Du kan dra til legen din, men som du kanskje vet så kan det ta altfor lang tid før du faktisk får hjelpen du behøver. Og til den tid så kan det hende at smertene har blitt verre, og at problemet har blitt mer komplisert. Det er noe man gjerne vil unngå, så da kan en side som Klinikk for alle være fornuftig å besøke. Om ikke for annet enn at du kan utforske hvilke muligheter du har til å få hjelp så fort som mulig.

Hva du kan få hjelp med
Om du er usikker på om de kan hjelpe deg så kan du bare ta en titt på kategorisiden for «plager» som finnes der. Der ser du at de har en stor variasjon i det de dekker, også når det kommer til smerter og plager som kan ha bli forårsaket av tungt arbeid som går utover ryggen din. Det behøver for øvrig ikke å gjelde kun for deg som jobber på lager, men kan også være for de som jobber i helsesektoren, som behøver å hjelpe pasienter med å bevege på seg, eller bare det å reise seg opp.

Det skal jo ikke være sånn at du må vente i flere måneder før du får hjelpen du faktisk trenger, og med Klinikk for alle så får du faktisk en enkel og god løsning. Det anbefales å ta en titt på lenken vi har lagt til, som blant annet forteller om hvilke faresignaler som finnes for eventuelle smerter i ryggen og korsryggen, og hva du ellers bør vite. Spesielt om det er informasjon som du ellers ikke vet så mye om, og om du driver med tungt arbeid hver eneste dag. Da kan du få hjelpen du trenger.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.048