23948sdkhjf

Hansen Protection holder Frelsesarmeens seilere varme

| Medlemsnyhet | Bedrift Hansen Protection AS

Hansen Protection donerte nylig en mengde personlig verneutstyr til Frelsesarmeen som bidrag til deres prosjekt «Frisk Seilas». Prosjektet er et initiativ igangsatt for å gi seiltimer til de som sliter med livet.

Hansen Protections datterselskap Lyngsø i Danmark har levert en rekke vind- og vanntette kjeledresser for å sikre at tidligere rusmisbrukere og andre marginaliserte grupper forblir varme og tørre mens de i trygge omgivelser lærer å seile.

Donasjonen følger en leveranse av redningsvester som ble overlevert til Frelsesarmeens Colin Archer-skip, Cathrine Booth II i juni.

Knut Erlend Hjorth-Johansen, prosjektleder for Frelsesarmeens program «Frisk seilas» sier: «Vi er umåtelig stolte over suksessen til dette programmet og takker Hansen Protection for deres meget generøse donasjoner. – Under og etter rusbehandling kan det være vanskelig å finne nye arenaer og sosiale nettverk. Frisk Seilas tilbyr trygge omgivelser med fokus på seiling, samhold og mestring. Det handler om å gi de som trenger hjelp et nettverk og støtten de trenger for å gjenoppdage et rusfritt liv. Vi ser hvor mye dette betyr for dem. Det er enormt verdifullt for den enkelte, men det har også enorme fordeler for samfunnet ellers.»

Frisk Seilas har base på den vakre øya Jeløy i Moss, og tilbys gjennom Frelsesarmeen i byer langs Oslofjorden.

Alle seilerne i Frisk Seilas får fast plass på et lag fra april til november. Opplæringen, gitt av Knut Erlend Hjorth-Johansen og tidligere landslagstrener Jan Steven Johannesen, følger et pensum på seks nivåer som er laget for å gi «landkrabber» ferdighetene de trenger for å bli kompetente, konkurransedyktige seilere.

Lag fra Oslo og byer i omegn får undervisning i regattaseiling på ukentlig basis.

Terje Gorm Hansen, administrerende direktør i Hansen Protection, sier: «Vi er glade for å kunne støtte dette viktige prosjektet. Det er bevis på at sosiale sammenkomster og fysiske aktiviteter, som sykling og seiling, kan hjelpe personer med rus og psykiatrisk bakgrunn i kampen mot avhengighet. Frisk Seilas er en flott innsats for å hjelpe tidligere rusavhengige med å forbli rusfrie. De har det veldig gøy på sjøen.»

Frelsesarmeens rusomsorg hjelper alle med avhengighetsproblemer og vonde livserfaringer, som hjemløshet og misbruk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hansen Protection AS

Tykkemyr 27
1597 Moss
Norge

Send til en kollega

0.281