23948sdkhjf

Nå kommer verdens mest intelligente fisheye-kameraer

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

360° overvåkning og AI-apper på nettverkskanten: i-PRO snur opp ned på sikkerhetsindustrien ved å introdusere verdens mest intelligente fisheye-kameraer.

i-PRO EMEA har satt seg fore å snu opp ned på overvåkningskamerabransjen, og det gjør de ved å bygge på Panasonics rykte for kvalitet og pålitelighet mens de tar i bruk en startup-mentalitet der de fokuserer på å raskt respondere på kundenes krav ved å bringe innovative og konkurransedyktige nye produkter til markedet. Fra og med 1. oktober ble det nye globale og uavhengige selskapet offisielt overført fra Panasonic, og det har nå hovedkvarter i Amsterdam og er en del av det Japan-baserte globale selskapsnettverket i-PRO.

i-PRO EMEA skal fortsette å bygge på sin 60 år lange historie med å produsere sikkerhetskameraer av høy kvalitet, og akselerere introduksjonen av innovasjoner innen blant annet kunstig intelligens. I tråd med denne nye retningen, skal selskapet adoptere i-PRO-varemerket som sin frittstående produktidentitet fra april 2022.

I forrige uke tok i-PRO enda et stort steg mot AI-fisering av markedet for overvåkningskameraer, ved å introdusere verdens mest intelligente 360° fisheye-kameraer med innebygde AI-funksjoner i S-serien.

 Disse nye kameraene er de første i S-serien som kan kjøre opptil 3 dyplæringsapplikasjoner, noe som setter en ny standard for denne serien av overvåkningskameraer. Dette gjør kameraet om til en intelligent enhet som egner seg til bedriftsbruk og analyser. Kameraene kan kjøre applikasjoner fra i-PRO Analytic Software for Business Intelligence som kommer forhåndsinstallert, sammen med andre viktige apper som Privacy Guard og tredjepartsapplikasjoner som er laget ved hjelp av selskapets åpne Software Development Kit.

Pakken inkluderer gratis AI-baserte analyseverktøy som kan brukes til bevegelsessporing, varmesporing, telling av personer og biler, og gjenkjenning av opphoping som for eksempel ved lange køer i butikker. Kraftige AI-evner sammen med høykvalitets 360° bilder som er skarpe helt ut til kantene, gjør sanntidsanalysene ekstremt effektive og presise. Det kan for eksempel bidra til at man unngår tradisjonelle problemer som å ikke klare å skille mellom to personer som går tett sammen.

For å dra best mulig nytte av dataene som genereres, kan brukere enkelt administrere og visualisere analyser fra flere i-PRO-kameraer. Dette kombineres med den gratis i-PRO Multi-AI System-utvidelsen som håndterer alarmer som kommer fra i-PRO-maskinvaren, og alt skjer i et intuitivt dashbord sammen med selskapets videoadministrasjonssystem. Støtte for standardprotokoller som NVIF og MQTT[1] legger også til rette for sammenkobling med tredjeparts dashbord.

 – Med disse nye kameraene utvider vi vår strategi som går ut på å levere bedre og enklere tilgang til fordelene ved AI. Samtidig har kundene mulighet til å tilpasse den kraftige maskinvaren ved hjelp av kantbaserte dyplæringsapplikasjoner, og dermed øke nøyaktigheten til analyser. Ved å forbedre støtten for samtidige applikasjoner til tre, hever vi standarden i sikkerhetsbransjen enda mer, og leverer fleksibiliteten som kreves for å tilpasse den åpne maskinvaren vår til enhver organisasjons individuelle behov, enten det er snakk om overvåkning eller andre innovative bedriftsløsninger, sier Wanda Nijholt som er Manager for Marketing and Communications i i-PRO EMEA.

 De seks nye fisheye-kameraene I S-serien blir tilgjengelige fra desember 2021.

For mer informasjon, besøk: https://i-pro.com/eu/en/surveillance

Om i-PRO EMEA
i-PRO EMEA er en ledende produsent av overvåkningskameraer med over 60 års industri-know how når det kommer til å innfri de høyeste produktstandarder med innovative, åpne teknologier som AI, mens datasikkerhet og GDPR ivaretas. Selskapet ble etablert i 2021 som en etterfølger til Panasonic i Europa. Det har hovedkvarter i Amsterdam, og er en del av det Japan-baserte globale selskapsnettverket i-PRO Co., Ltd. (Panasonic i-PRO Sensing Solutions Co., Ltd. frem til slutten av mars 2022).

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.078