23948sdkhjf

Kardex rekrutterer ny Direktør for «New Business» i Norden

| Medlemsnyhet | Bedrift Kardex Norge AS

Kardex rekrutterer Jørgen Flemming Ladefoged som ny Direktør for «New Business» i Norden, og styrker dermed det nordiske teamet, samt støtter bedriftens mål om fortsatt vekst i regionen.

Jørgen Flemming bringer med seg lang erfaring fra intralogistikkbransjen, senest som grunnlegger av EffiMat, hvor han var CEO i 10 år. Før det jobbet han bl.a. som International Senior Sales Manager hos SSI Schäfer, Adm. Dir. hos Handler A/S, Business Manager, Scandinavia hos Dematic og Business Unit Manager, Scandinavia hos Siemens Logistics Systems. Han har i tillegg hatt en rekke tillitsverv som medlem av ”Digital Valley”, som har til formål å fremme innovasjonssamarbeidet mellom Danmark og Tyskland, og Jørgen Flemming har også sittet i styret i Odense Robotics i mer enn 5 år.

Selv sier han: "I over 20 år har jeg jobbet for innovative intralogistikkbedrifter som setter nye standarder for automatiserte lager- og plukkløsninger. Jeg er selvfølgelig veldig glad for å kunne fortsette med noe jeg har stor lidenskap for, i regi av det vi kan tilby her i Kardex.”

Som en av de mest innovative leverandørerene av moderne lager- og plukkløsninger, har Kardex i de senere år videreutviklet sin velkjente produktportefølje gjennom investeringer i robotselskapene Robomotive og Rocket Solution, samt etablert partnerskap med Autostore. ”Kardex har nå en av ​​de bredeste porteføljer innenfor robotplukking og automatisk varehåndtering ” fortsetter Jørgen Flemming, ”og jeg ser veldig frem til å samarbeide med kolleger og kunder for å skape løsninger som gir mest verdi for dem”.

Om Kardex

Kardex er en global industripartner for intralogistikkløsninger og en ledende leverandør av automatiserte lagerløsninger og varehåndteringssystemer. Firmaet utvikler, produserer og servicerer lagerautomater samt softwareløsninger. Kardex Holding AG har vært notert på den sveitsiske SIX-børsen siden 1987 og har cirka 1.900 ansatte i over 30 land. Det norske kontoret ligger på Kjeller.

kardex.com

 

Medlemsnyhet

Bedrift
Kardex Norge AS

Roseveien 1
2007 Kjeller
Norge
Kardex Norge AS

Send til en kollega

0.078